Kies uit 44 vrijgezellenfeesten in Gent

Op zoek naar een oergezellig vrijgezellenfeest in hartje Gent? Voor een echte knalfuif is Gent Excursies de aangewezen organisatie om uw party of vrijgezellenfeest vlot te trekken. Al onze vrijgezellenfeesten worden geheel op maat georganiseerd, inclusief het beste entertainment, de mooiste decors en de perfecte aankleding.  Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kroegentocht of The Ratrace 88 als een vrijgezellenfeest in Gent. Uiteraard is elk vrijgezellenuitje in Gent geheel op maat te organiseren.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Magische Wijndegustatie in Gent
Een mix van magie en overheerlijke wijnen, dat is de Magische Wijndegustatie van Gent Excursies. Wij combineren de ultieme wijn beleving met verbazingwekkende trucs van een top goochelaar. Onze professionele sommelier conseil presenteert 6 tot 8 verschillende wijnen, santé!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Ladies High Wine Tasting in Gent
Dames opgelet! Bij Gent Excursies boeken jullie een heerlijke High Wine Tasting van wijnen die allemaal door vrouwelijke wijnondernemers op de markt zijn gebracht. Deze ‘ladies special’ wordt uiteraard gecomplementeerd met heerlijke hapjes zoals mini sandwiches, cup cakes, mini quiches en lekkere scones. Een soort high tea maar dan met de lekkerste wijnen van over de hele wereld!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Wijndegustatie & Foodpairing in Gent
Op geheel Vlaamse wijze komt deze wijntasting van Gent Excursies tot stand. Bij een lekker glas wijn hoort namelijk ook een lekker hapje uit de Vlaamse keuken, maar welke wijnen passen nou goed bij een stukje kaas, een stukje vlees of een frisse salade? Ontdek het zelf in het gezellige centrum van Gent waar onze professionele sommelier conseil jullie van harte welkom heet.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Gentse Wijndegustatie
Lekker een weekendje weg in Gent en zijn jullie op zoek naar een bijzondere ervaring? Geniet van prachtige verhalen over de beste wijnen van de wereld! Dit groepsuitje is de ideale gelegenheid om jullie diner in stijl in te leiden. De Gentse Wijndegustatie van Gent Excursies wordt onder meer gepresenteerd door Marina Claus, een sommelier conseil die op enthousiaste wijze alles over wijn weet te vertellen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game in Gent
Gent Excursies heeft een bijzonder vrijgezellenfeest in Gent: The Hangover. Speel deze virtuele game met actie, spanning en hilariteit.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Gent
Voor vrijgezellenfeesten die wat extra’s nodig. Voor dames die hun vriendin in het zonnetje willen zetten en alvast ludiek en plezant vooruit willen lopen op de aankomende huwelijksceremonie.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Gent
Tijdens deze speciale workshop van Gent Excursies nemen we jullie mee naar een bijzondere plek in de binnenstad van Gent waar het professionele ‘cocktail shaken’ nog dagelijks wordt beoefend. Uiteraard krijgen jullie eerst uitleg over de klassiekers onder de cocktails en gaan jullie vervolgens zelf aan de slag. ‘Shaken, not stirred’!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Burlesque Workshop in Gent
Ladies vrijgezellendagje organiseren? Dit is misschien wel de leukste workshop om samen met vriendinnen te doen of om de bruid een leuke middag te bezorgen in hartje Gent.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Brouwerij – Proeverij – Diner in Gent
Dat Gent en de Gentenaren ook van bier houdt hoeven wij niemand meer te vertellen. Gent is een echte bierstad. Het is niet lastig om te zoeken naar een bar waar ze een ruim assortiment aan heerlijke lokale bieren schenken.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Gent
Speciaal voor dames die hun vrijgezellenfeest of groepsuitje in het prachtige Gent eens goed willen vieren! De Sex and The City Game van Gent Excursies wordt op maat georganiseerd en bevat verschillende onderdelen.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
The Candyman vrijgezellenfeest in Gent
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! The Candyman, het verrassende vrijgezellenfeest van Gent Excursies, overtreft de stoutste verwachtingen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Lipdub in Gent
Met je hele vriendengroep een mooie videoclip opnemen in het hartje van Gent? Verras de bruid en bruidegom of je baas met de Workshop Lipdub van Gent Excursies.
Vanaf 25 personen
2.0 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Gent
Een mix van hilarische spelronden en opdrachten, dat is The Ratrace 88 van Gent Excursies. Het speelt zich af in het mooie centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kroegentocht in Gent
Op stap met vrienden of collega’s of wil je een oergezellig vrijgezellenfeest organiseren in de binnenstad van Gent? Ga op stap met een gids van Gent Excursies om jullie te begeleiden naar de gezelligste en meest bezochte café’s en uitgaansgelegenheden van dit moment.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Gent
Je kent het van Tv en het is nu ook als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in de fraaie binnenstad van Gent te boeken! Ontdek de grappigste geheimen van je vrienden en vriendinnen en speel de leukste gezelligheidsquiz van Vlaanderen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Gent
Het zou een manier kunnen zijn om dat ultieme Vlaamse diner aan te duiden. Maar dit Moorddiner van Gent Excursies is een geënsceneerde toneelspel om samen met familie en vrienden een sinistere moordenaar te ontmaskeren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Bierbrouwerij Tour in Gent
Tijdens deze Brouwerij Tour van Gent Excursies nemen we jullie mee naar één van de bekendste brouwerijen van Gent, de ‘Gruut Brouwerij’ van Annick De Splenter. Na een rondleiding en een proeverij van diverse Gruut pintjes, sluiten jullie deze tour af met een lekker diner in het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
6.0 uur
Favoriet
Crazy 88 in Gent
Je wilt je groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wel eens origineel, plezant en verrassend vormgeven? Zot, crazy, idioot en hilarisch? Tijdens Crazy 88 van Gent Excursies gaan jullie allerlei zotte opdrachten uitvoeren tijdens jullie wandeltocht door deze prachtige stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Gent
Vrijgezellenuitje organiseren of een hilarisch groepsuitje met vrienden en vriendinnen? Deze is altijd uitdagend, altijd onthullend en vooral gezellig. De Jongens tegen de Meisjes Quiz van Gent Excursies  is de ultieme ‘battle of the sexes’.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Paaldans Workshop in Gent
Groepsuitje met al je vriendinnen organiseren in het centrum van Gent of zijn jullie op zoek naar een ludieke bijeenkomst met de aanstaande bruid? Train al jullie dijspieren tijdens deze ludieke paaldans workshop van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet