Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot van Vlaanderen Lunchspel in Gent

Details over dit uitje

Met het Zot van Vlaanderen Lunchspel van Gent Excursies zorgen wij voor een stukje hilarische entertainment tijdens jullie groeps- of bedrijfsuitje. Deze quiz (op basis van het gelijknamige Tv-programma) staat bol van de komische vragen, oergezellige muziekfragmenten en alles is op Vlaamse leest geschoeid. Jullie maken kennis met de echte Vlaamse humor.

We hebben diverse petjes, sjaaltjes en andere attributen voor jullie in de aanbieding waarmee jullie je helemaal klaar kunt maken voor strijd. Ondertussen geniet je van een heerlijke Gentse 3-gangen lunch. En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte 'De Zot van Vlaanderen’ Award!

Van de Zot van Vlaanderen wordt zelfs de meest zwartgallige chagrijn nog vrolijk! Voor een weekendje in Gent met familie of een speciaal personeelsfeestje zeker aan te raden om de feestvreugde te verhogen. Plezant noemen ze dat hier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Award voor het winnende team
  • Locatie hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan