Kies uit 27 dagarrangementen in Gent

Kies uit tientallen volledig verzorgde dagarrangementen van Gent Excursies in Gent. Gezellige en avontuurlijke dagarrangementen zodat u de stad goed leert kennen. Wij nemen u mee naar het beste dat Gent te bieden heeft: de oude binnenstad, de gezellige straten en pleinen en de beste horeca-etablissementen. Naast onze Speurtocht Brunch vindt u tal van andere bijzondere dagarrangementen die geheel op maat voor u worden georganiseerd. Elk dagarrangement heeft zo zijn eigen charme, het is aan u om net dat ene uitje eruit te pikken dat past bij uw dagje Gent.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Flikken Gent Lunchspel
Flikken Gent is een geschikt uitje om jullie teamwerk te versterken, maar het kan natuurlijk ook geboekt worden als gezellig familie uitje. We verdelen het gezelschap in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier mee krijgen. Via verschillende opdrachten kris kras door het centrum kunnen jullie meer informatie verzamelen. Tussen het speuren door staan er diverse heerlijke gerechten op u te wachten. Kom op… er is haast bij geboden!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Gent
Wandelen door Gent is een belevenis op zich, maar het zou toch lekker zijn als je van tijd tot tijd even kom pauzeren met familie of vrienden in een eersteklas restaurant? Daar is deze Walking Brunch dus voor bedoeld! Zo verken je Gent van top tot teen en ontdek je tegelijkertijd de echte Vlaamse keuken. Dat wandelen is maar een bijzaak. Onderstaande programma is wat betreft tijd natuurlijk helemaal op jullie wensen aan te passen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Moordlunch in Gent
Flikken van Gent opgelet! Beleef het spannendste toneelspel van Gent tijdens deze speciale Moordlunch van Gent Excursies. De ultieme combinatie van hilarische spanning voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje.   Samen met vrienden, familie of collega’s probeer je een pas gepleegde moord op te lossen. In passende kledij en met goed geschreven scripts leven jullie toe naar de climax van deze middag. Leef je uit als advocaat, prostituee of gangster en doe mee aan misschien wel het leukste ‘life cluedo toneelspel’ van Vlaanderen.  
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Lunch in Gent
Crazy, zot, idioot en hilarisch! Bij Gent Excursies is elke stadswandeling een uitdaging! Want net als in het gelijknamige tv-programma Crazy 88 gaan jullie allerlei zotte opdrachten uitvoeren tijdens jullie wandeltocht door deze prachtige stad. En nog beter, tussen de bedrijven door schuiven jullie aan in drie verschillende restaurants voor verrukkelijke Vlaamse gerechten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunchspel in Gent
Het ultieme bedrijfsuitje organiseer je nu gewoon in hartje Gent! Voor dit avontuurlijke arrangement in Gent hebben wij het bekende Tv-programma Wie is de Mol omgetoverd tot Wie is de Rat.   Je kent het programma uiteraard, verschillende teams nemen het tegen elkaar op om diverse opdrachten succesvol uit te voeren maar er is één iemand die alle inzet probeert te saboteren. Spanning en avontuur dus maar ook ontspanning. Jullie gaan tijdens het spel namelijk genieten van een heerlijke lunch verdeeld over drie restaurant op drie verschillende gezellige locaties.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Fietstour – Lunch – Rondvaart in Gent
Ervaar een Fietstour, Lunch en Rondvaart met Gent Excursies. Sportiviteit, heerlijk eten en een zacht briesje door uw haar, kortom, een perfecte combinatie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Broodjeslunch – Fietstocht – Proeverij in Gent
Geniet van een culinair en avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in de gezellige binnenstad van Gent. Of je nu een weekendje weg gaat met vrienden of samen met de familie iets leuks wilt beleven, dit groepsuitje is de ideale mix van ontspanning door inspanning. De stad van de drie torens ligt op jullie te wachten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Grote Groepen Arrangement in Gent
Met een groot aantal mensen op stap? Gent Excursies heeft voor u het Grote Groepen Arrangement. U stelt hiermee een programma op maat samen, onder begeleiding van onze professionele medewerkers.
Vanaf 50 personen
10.0 uur
Favoriet
Koetstocht – Lunch – Wie is de rat
Even gezellig erop uit in het mooie Gent? Maak van jullie groepsuitje, familieuitje of personeelsfeest iets bijzonders met dit gezellige combinatiearrangement van Gent Excursies. Op het programma staat een ontspannen koetstocht door de stad, een heerlijke Vlaamse lunch en een avontuurlijk spelprogramma waarin jullie de bevolking en de cultuur hier goed leren kennen.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
High Tea – Koetstocht – Borrel in Gent
Begin jullie groepsuitje in Gent met een complete High tea en wordt daarna als prinsen en prinsessen rondgereden per koets door de gezellige binnenstad. Sluit jullie dagje uit in een gezellige Gents stadscafé en als het niet anders kan, boek daarna nog een heerlijk restaurant voor een voortreffelijke Vlaamse maaltijd.  
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Culinaire Fotospeurtocht in Gent
In Gent, de stad van de drie torens, kan je uren besteden aan het maken van mooie plaatjes met je telefoon. Voor dit dagvullende groepsuitje hebben wij echter een heerlijke speurtocht voor jullie bedacht waarin opvallende en verrassende foto’s op het menu staan.   Jullie worden uitgedost met een professionele camera om de beste kwaliteit te behalen. Dit is een groepsuitje voor iedereen die Gent op een originele manier wenst te ontdekken en tegelijkertijd ook nog wil genieten van allerlei culinaire hoogstandjes in verschillende Gentse eethuizen.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
High Tea – Rondvaart – Gent Express
Tijdens de High Tea - Rondvaart - Gent Express van Gent Excursies geniet u van een heerlijke High Tea, u relaxt op de Leie en u speelt een uitdagend spel.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Gent
Op zoek naar een avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in het mooie centrum van Gent. Bij Gent Excursies boek je nu de ultieme drietrapsraket. Voorafgaand aan het altijd hilarische en spannende Crime City Shoot Out, genieten jullie eerst van een voortreffelijke Vlaamse lunch. Na afloop wordt het even lekker naborrelen in één van de gezellige stadscafé ‘s in het centrum.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen – Bierdegustatie – Steakdiner in Gent
Misschien is dit wel het ideale bedrijfsuitje of personeelsfeest in ‘de stad van de drie torens’! De Zot van Vlaanderen is een gezellige quiz waarin jullie kennis over Vlaamse artiesten en Vlaamse cultuur wordt getest. De quiz wordt aan alle kanten afgewisseld met heerlijke culinaire verrassingen zoals een originele Belgische bierdegustatie. Het diner zal daarna plaatsvinden in het lekkerste grillrestaurant van de stad.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Lunchspel in Gent
Met het Zot van Vlaanderen Lunchspel van Gent Excursies zorgen wij voor een stukje hilarische entertainment tijdens jullie groeps- of bedrijfsuitje. Deze quiz (op basis van het gelijknamige Tv-programma) staat bol van de komische vragen, oergezellige muziekfragmenten en alles is op Vlaamse leest geschoeid. Jullie maken kennis met de echte Vlaamse humor.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
High Tour in Gent
Groepsuitje in Gent organiseren? Organiseer een uitgebreide High Tea met een complete rondleiding en geniet van alle bezienswaardigheden. Vooral voor feestelijke gelegenheden is dit het ideale ontspannen uitje om samen met familie of vrienden de stad goed te leren kennen. Bekijk de prachtige 17e eeuwse gildehuizen langs de Graslei, bezoek de Korenmarkt en allerlei andere mooie locaties samen met jullie eigen welbespraakte gids.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Brunch in Gent
Misschien wel het meest ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje die je bij ons kan boeken! Willen jullie de stad Gent ontdekken en tegelijkertijd ook nog heerlijk culinair genieten? Met de Speurtocht Brunch van Gent Excursies bezoeken jullie maar liefst drie verschillende toprestaurants. Het principe is simpel. Met een stadskaart en wat leuke opdrachten worden jullie van restaurant naar restaurant geleid.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Biking Brunch in Gent
Jullie willen tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje Gent van top tot teen verkennen en genieten van de lekkerste culinaire verrassingen? De Biking Brunch van Gent Excursies is het ultieme uitje om met familie, vrienden of collega’s een gezellige tijd te beleven. Wij serveren tijdens jullie fietstocht door Gent (met gids) maar liefst drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Gent All Inclusive
Wij nemen jullie mee op een ontdekkingstocht naar heerlijke Vlaamse delicatessen, voor een stukje varen over de Leie en een bierproeverij in de bekende stadsbrouwerij Gruut om vervolgens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent feestelijk af te sluiten met een voortreffelijk diner.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
De ronde van Gent
Doe mee aan een kleine Ronde van Vlaanderen door het centrum van Gent en kom daarna even bij op een comfortabel bootje. Het Ronde van Gent arrangement van Gent Excursies is er voor iedereen die met familie, collega’s of vrienden een beetje sportief de stad wilt verkennen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet