Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koetstocht – Lunch – Wie is de rat

Details over dit uitje

Even gezellig erop uit in het mooie Gent? Maak van jullie groepsuitje, familieuitje of personeelsfeest iets bijzonders met dit gezellige combinatiearrangement van Gent Excursies. Op het programma staat een ontspannen koetstocht door de stad, een heerlijke Vlaamse lunch en een avontuurlijk spelprogramma waarin jullie de bevolking en de cultuur hier goed leren kennen.

11.30 - 12.30 Begin jullie groepsuitje in Gent met een ontspannen koetstocht

Tijdens de koetstocht ontdekken jullie de mooiste straten en monumenten en krijgen jullie uitleg van de koetsier over alle plekken waar jullie paardje langs loopt.

12.45 - 13.45 Lekkere Vlaamse Lunch

Een echte Gentse lunch geschiedt uiteraard in één van de gezellige stadscafé ’s van de stad. Misschien wordt het wel echte Gentse Waterzooi of een ander Vlaams gerecht.

14.00 - 18.00 Spelprogramma Wie is de Rat

Rennen en vliegen door het centrum van Gent, de diverse locaties zien te vinden waar jullie nieuwe opdracht op jullie ligt te wachten. De Rat probeert door slimme trucjes de boel te saboteren. Het doel van alle opdrachten is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in jullie ‘bank’ terecht komt. Inventiviteit, stressbestendigheid en creativiteit worden altijd beloond!

Dit spannende spel zorgt voor een uniek groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega’s. En als bijkomendebonus, je leert Gent op je duimpje kennen. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten zal je altijd alert en op je hoede moeten zijn! Eén van je medespelers is de Rat!

Na afloop komt jullie hele gezelschap gezellig bij elkaar in een fraaie Gentse stadskroeg voor de uitreiking van de hoofdprijs voor het beste team en het identificeren van de Rat!

Inclusief
  • Privé koets
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Drankje voor onderweg
  • Een drankje uit de Vlaamse bar tijdens de prijsuitreiking
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan