Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Gent

Details over dit uitje

Het zou een manier kunnen zijn om dat ultieme Vlaamse diner aan te duiden. Maar dit Moorddiner van Gent Excursies is een geënsceneerde toneelspel om samen met familie en vrienden een sinistere moordenaar te ontmaskeren.

Dan doen jullie door middel van een goed geschreven script, passende kledij en aan een schaars verlichte tafel in een gezellig restaurant in het centrum van Gent. Deze avond staat in het teken van een moordcomplot en de moordenaar zit gewoon nog bij jullie aan tafel….zijn of haar schuld wordt pas bewezen na stevige ondervraging!

Onze eigen acteur (in de rol als inspecteur van politie) heeft jullie allemaal een rol toebedeeld om dit spannende spel van ondervraging, blufpoker en ontkenning extra glans te geven. Transformeer jezelf tot toiletjuffrouw, dame van lichte zeden, een dame van stand of een agressieve gangster. Er is namelijk iemand binnen jullie gezelschap die nog bloedspatten op zijn mouw heeft zitten en die de moordlust nog in zijn of haar ogen heeft staan…..Vergeet vooral niet af en toe een hapje te nemen van de lekkernijen die op tafel staan.

Tussen dit hilarische toneelspel door serveren wij een uitgebreid 3-gange diner en een heerlijk glaasje wijn. Uiteindelijk geeft ieder van jullie aan wie hij of zij verdenkt van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. En zoals dat vaker gaat bij moordcomplotten, het is net niet zoals je denkt….

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Prijs:

Klik hier om een video van het Moorddiner van Gent Excursies te zien.

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan