8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 92 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Old Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Speurtocht Old Gent

In de speurtocht Old Gent van Gent Excursies ontdekt u de oudste gedeelten van de mooiste stad van Vlaanderen, met een roemrijke historie vol boeiende verhalen.

U bezoekt de verschillende monumenten en gaat met onze gids op stap in de geschiedenis.

Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Aan de hand van een oude kaart van de stad bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het centrum, vanaf de Vrijdagmarkt tot aan het Gravensteen. Verschillende leuke opdrachten liggen voor u klaar voor een historische ontdekkingstocht.

Makkie denkt u? Los onderweg eerst maar eens alle vraagstukken op en verdien daarmee Oud-Vlaamse Duiten. Aan het einde van de dag zal, onder het genot van een drankje, aan de hand van het aantal verdiende Duiten bepaald worden of het wel zo makkelijk was..

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Vakkundige begeleiding
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Gent Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Gent Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Gent Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!