Kies uit 5 vergaderarrangementen in Gent

Chique en stijlvolle vergaderlocaties zoals u het gewend bent. Met de vergaderarrangementen van Gent Excursies weet u tenminste zeker dat deelnemers, collega’s of zakenpartners in de watten worden gelegd. Wij zorgen ervoor dat het tijdens uw businessmeeting, congres of samenkomst met medewerkers aan niets ontbreekt. Of u nu informeel, chique of echt op z’n Gents op de Leie wilt vergaderen, bij ons is alles te regelen.Heeft u speciale wensen voor uw vergadersessie of heeft u vervoer nodig? Bespreek samen met onze professionals een sfeervol vergaderarrangement naar keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Vergaderen in het Sandton Grand Hotel Reylof met High Tea
Bij Gent Excursies boekt u een dagdeel of een aantal dagen vergaderen inclusief een voortreffelijke High Tea in dit stijlvolle klassieke pand. Het hotel beschikt tevens over een binnentuin met een groot terras waar ontspannen kan worden genoten van een hapje of drankje.
Vanaf 10 personen
8.0 uur
Favoriet
Feestelijk vergaderen en Tango dansen in Gent
Deze authentieke locatie biedt ruimte voor feesten en partijen maar ook business events of vergaderingen kunnen hier in stijl worden georganiseerd. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de ‘kleine vismijn’, in de zaal ‘De Lieve’.
Vanaf 10 personen
9.0 uur
Favoriet
Trendy vergaderen in Gent
Gent Excursies biedt u een volledig verzorgde dag inclusief lunch en een spelprogramma om de teambuilding te versterken. De dag wordt besloten met een speciale cocktailworkshop of als u wenst, met een voortreffelijk diner vol Vlaamse specialiteiten..
Vanaf 12 personen
13.0 uur
Favoriet
Varende Businessmeeting & Lunch in Gent
Bij Gent Excursies boekt u de meest comfortabele boten voor een business event of bespreking met collega’s of zakenpartners. Geniet van de prachtige gebouwen en monumenten alsmede het gezellige Gentse stadsleven.
Vanaf 40 personen
4.0 uur
Favoriet
Vergaderen in ’t Groot Vleeshuis met proeverij en snoepjeswandeling
Vergader in stijl in het Gentse Groot Vleeshuis en proef na uw business meeting de lekkerste streekproducten zoals lokaal gebrouwen bieren, hammen en kazen. Dit vergaderarrangement wordt vervolgd met een speciale rondwandeling onder leiding van een professionele stadsgids langs diverse culinaire adresjes in hartje Gent.
Vanaf 12 personen
5 uur
Favoriet