Kies uit 21 workshops in Gent

De creatieve workshops in Gent  van Gent Excursies zijn bedoeld voor iedereen die weer eens wat nieuws wilt leren. Het aanbod van Gent Excursies is breed en gevarieerd, er is voor ieder wat wils om uw dagje uit in Gent speciaal te maken. Bekijk al onze workshops in Gent en bepaal zelf wanneer en met welk gezelschap u wilt deelnemen. En er is meer dan een workshop Graffiti of een workshop Lipdub, het kan ook een stuk ludieker tijdens uw dagje “workshoppen”.  Kies uit ons enorme aanbod workshops voor uw dagje uit in Gent.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Gentse Wijndegustatie
Lekker een weekendje weg in Gent en zijn jullie op zoek naar een bijzondere ervaring? Geniet van prachtige verhalen over de beste wijnen van de wereld! Dit groepsuitje is de ideale gelegenheid om jullie diner in stijl in te leiden. De Gentse Wijndegustatie van Gent Excursies wordt onder meer gepresenteerd door Marina Claus, een sommelier conseil die op enthousiaste wijze alles over wijn weet te vertellen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Gent
Tijdens deze speciale workshop van Gent Excursies nemen we jullie mee naar een bijzondere plek in de binnenstad van Gent waar het professionele ‘cocktail shaken’ nog dagelijks wordt beoefend. Uiteraard krijgen jullie eerst uitleg over de klassiekers onder de cocktails en gaan jullie vervolgens zelf aan de slag. ‘Shaken, not stirred’!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Lachworkshop in Gent
In de Lachworkshop van Gent Excursies leert u goed lachen, dat menen we serieus. Bulderend, buikschuddend lachen is een talent dat in ieder schuilt.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Champagne degustatie in Gent
Treed binnen in een gezellige champagnekelder in hartje Gent voor het proeven van majestueuze champagnesoorten. Deze degustatie/proeverij is voor de echte liefhebber!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Paaldans Workshop in Gent
Groepsuitje met al je vriendinnen organiseren in het centrum van Gent of zijn jullie op zoek naar een ludieke bijeenkomst met de aanstaande bruid? Train al jullie dijspieren tijdens deze ludieke paaldans workshop van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Lipdub in Gent
Met je hele vriendengroep een mooie videoclip opnemen in het hartje van Gent? Verras de bruid en bruidegom of je baas met de Workshop Lipdub van Gent Excursies.
Vanaf 25 personen
2.0 uur
Favoriet
Burlesque Workshop in Gent
Ladies vrijgezellendagje organiseren? Dit is misschien wel de leukste workshop om samen met vriendinnen te doen of om de bruid een leuke middag te bezorgen in hartje Gent.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Pokeren in Gent
Vergeet dat online pokeren en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent een uitdagend en spannend pokerfeest! Gent Excursies neemt jullie mee naar een mooie locatie waar jullie pokerles krijgen van Christophe De Meulder, dé pokerprofessional van België!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Chocolade Workshop in Gent
Gent Excursies neemt jullie mee naar de echte smaakmakers die jullie graag zullen onderwijzen in de geheimen van de lekkerste Belgische chocola.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Magische Wijndegustatie in Gent
Een mix van magie en overheerlijke wijnen, dat is de Magische Wijndegustatie van Gent Excursies. Wij combineren de ultieme wijn beleving met verbazingwekkende trucs van een top goochelaar. Onze professionele sommelier conseil presenteert 6 tot 8 verschillende wijnen, santé!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kookworkshop in Gent
Natuurlijk zijn jullie ook in Gent om te genieten van de Vlaamse keuken! Maar je kunt uiteraard ook met een groep vrienden of collega’s een gezellige kookworkshop organiseren zodat je onder leiding van echte Vlaamse professionals jullie favoriete keuken ontdekt.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Ladies High Wine Tasting in Gent
Dames opgelet! Bij Gent Excursies boeken jullie een heerlijke High Wine Tasting van wijnen die allemaal door vrouwelijke wijnondernemers op de markt zijn gebracht. Deze ‘ladies special’ wordt uiteraard gecomplementeerd met heerlijke hapjes zoals mini sandwiches, cup cakes, mini quiches en lekkere scones. Een soort high tea maar dan met de lekkerste wijnen van over de hele wereld!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Graffiti workshop in Gent
Met de Graffiti Workshop van Gent Excursies ontwerpen en spuiten jullie een origineel thema of graffitistatement op het maagdelijke canvas.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Wijndegustatie & Foodpairing in Gent
Op geheel Vlaamse wijze komt deze wijntasting van Gent Excursies tot stand. Bij een lekker glas wijn hoort namelijk ook een lekker hapje uit de Vlaamse keuken, maar welke wijnen passen nou goed bij een stukje kaas, een stukje vlees of een frisse salade? Ontdek het zelf in het gezellige centrum van Gent waar onze professionele sommelier conseil jullie van harte welkom heet.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Sieraden maken in Gent
Misschien wel het gezelligste groepsuitje voor een vrijgezellendag of een dagje uit in Gent met al je vriendinnen! Deze Workshop Sieraden maken van Gent Excursies vindt plaats in het gezellige centrum en staat geheel in het teken van jullie eigen creativiteit.
Vanaf 6 personen
2.5 uur
Favoriet
Brouwerij rondleiding en Bier Degustatie in Gent
De Gentse stadsbrouwerij Gruut werd in april 2009 door Annick De Splenter opgericht aan de Grote Huidevettershoek te Gent en is dé plek voor een gezellige workshop bier brouwen.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Strip tekenen of Karikatuur tekenen in Gent
Tijdens deze workshop striptekenen/karikatuur tekenen van Gent Excursies nemen we jullie mee naar het atelier van een professionele striptekenaar, een meester in het portretteren van figuren uit het echte leven.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Vegetarische Kookworkshop
Van een authentieke Indonesische rijsttafel tot overheerlijke vegetarische Tapas, bij Gent Excursies leer je pas echt ‘creatief’ vegetarisch koken. Jullie hebben keuze uit een breed palet bijzondere gerechten en schotels en leren deze kookkunsten van echte professionals. Smaak is persoonlijk, maar sommige kruiden en ingredienten zijn gewoon essentieel!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Theeworkshop, degustatie & ceremonie in Gent
Als je echt iets te weten wilt komen over de ‘theecultuur’ in het Oosten in vergelijking met die in het Westelijk halfrond, dan is deze theeworkshop van Gent Excursies dé manier om je kennis hierover aan te vullen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Percussie in Gent
Van djembé, cajon en hangdrum tot de meest opzwepende Cubaanse en Braziliaanse ritmes, deze workshop Percussie van Gent Excursies staat geheel in het teken van trommelen totdat je niet meer kunt!
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet