Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Gent

Details over dit uitje

Ladies vrijgezellendagje organiseren? Dit is misschien wel de leukste workshop om samen met vriendinnen te doen of om de bruid een leuke middag te bezorgen in hartje Gent.

Burlesque is verleidingskunst in optima forma en daar is heel wat voor nodig.

We adviseren u om zelf te zorgen voor uitdagende kledij, wij zorgen uiteraard voor een mooie choreografie en een geheimzinnige glimlach! Om al deze dingen samen te brengen hebben wij een echte specialiste voor jullie klaar staan. Een soort Vlaamse Dita von Teese!

De Burlesque workshop van Gent Excursies verandert elke verlegen dame in een verleidelijke Vamp. Op een locatie in Gent leer je hoe je je als een sexy diva gedraagt. Zeer geschikt natuurlijk voor dat vrijgezellenfeest waar de bruid in het zonnetje moet worden gezet!

Uiteindelijk komt het tijdens dit uitdagende arrangement erop neer dat je even uit jezelf stapt, om iemand te worden die je in je stoutste dromen eigenlijk wilt zijn. Teasing is een ware kunst, en dat kan op vele manieren.

Uiteraard mag u zelf uw eigen Burlesque outfit meenemen of een paar Killer Heels om deze workshop nog iets spannender te maken!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Zaalhuur in Gent
  • Te boeken op elk gewenst tijdstip!

Optioneel:

Met z’n allen op de foto in prachtige outfits, een mooi aandenken aan jullie groepsuitje of ladies vrijgezellenuitje! (meerprijs).

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan