Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Gent

Details over dit uitje

Voor vrijgezellenfeesten die wat extra’s nodig. Voor dames die hun vriendin in het zonnetje willen zetten en alvast ludiek en plezant vooruit willen lopen op de aankomende huwelijksceremonie.

Met The Wedding Planner van Gent Excursies wordt het rennen en vliegen om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor de bruiloft; de ringen, de jurk, de taart etc. Deze dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen!

STRESS met een hoofdletter…..! Het huwelijk zit eraan te komen en er is nog niets geregeld. Met behulp van tablets komen jullie achter de locaties waar iets te halen valt en waar de ringen mee kunnen worden betaald. Maar zoek maar eens de kortste weg ernaartoe. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die gaan strijden tegen elkaar én tegen de klok. Wie krijgt de leiding? Wie is het Alfa-vrouwtje van jullie Wedding Planner team?

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de fotograaf. Kijk uit! Ook die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien, kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus! Na afloop wordt het winnende team onder het genot van een welverdiend drankje gehuldigd.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie spelprogramma?

Bij Gent Excursies combineer je zo een spelprogramma in combinatie met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan