Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Gent

Details over dit uitje

Je wilt je groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wel eens origineel, plezant en verrassend vormgeven? Zot, crazy, idioot en hilarisch? Tijdens Crazy 88 van Gent Excursies gaan jullie allerlei zotte opdrachten uitvoeren tijdens jullie wandeltocht door deze prachtige stad.

Crazy 88 is buiten de gebaande treden, dingen doen die je normaal nooit zou doen. Noem het georganiseerde gekkigheid in teamverband maar het levert altijd wat originele ervaringen en foto’s op!

Jullie voeren in totaal 10 ZOTTE opdrachten uit, en dat is meer dan genoeg om van jullie speciale uitje met familie, vrienden of collega’s een echt avontuur te maken. De opdrachten variëren, maar denk eens aan het zoenen van argeloze voorbijgangers, bij het stadhuis aanbellen voor een interview met de burgervader en meer van dit soort niet alledaagse opdrachten. De succesvolle uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de gestelde tijd!

Jullie komen vervolgens allemaal bij elkaar in een gezellig café in het centrum van de stad om de prijsuitreiking mee te maken en om te genieten van een lekker koel pintje (trippeltje mag ook). Plezant, zeer zeker, we gaan kijken wie van jullie gewoon echt ‘van lotje is getikt’.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 25,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten uiteraard aanpassen aan de wensen van jullie groep, van een beetje crazy tot héél crazy!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan