Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Dinner in Gent

Details over dit uitje

Jullie bezoek aan Gent staat bol van de cultuur en horecabezoek, maar wat dacht je van een avondje populaire cultuur tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje?

De Popquiz Lunch is een mix van muziekfragmenten en leuke quizvragen over beroemde artiesten, echte hits uit de jaren ’60 of ’70 of welk decennia jullie ook maar willen ‘spelen’. Zeer geschikt voor die speciale feestavond met collega’s of vrienden of voor dat speciale avondje tijdens jullie weekendje uit in Gent.

Jullie kunnen kiezen uit diverse muziekdecennia om jullie pop quiz avond op maat in te vullen:

- 60's & 70's
- 80's & 90's
- 2000 tot nu
- Vlaamse meezingers
- Divers

Tussen de bedrijven door serveren wij een uitgebreid 3-gangen diner om ook de smaakpapillen aan het werk te zetten. Dus, handen aan de knoppen, luister naar de muziekfragmenten en geef zo snel mogelijk antwoord. Veel plezier tijdens deze plezante quiz vol muzikale belevenissen en nostalgische bespiegelingen!

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste begeleiding door een enthousiaste quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan