Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game

Details over dit uitje

Koloniseer het centrum van Gent tijdens de Kolonisten Tablet Game van gent Excursies, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van uitdagende teambuilding houdt.

Dit ‘City Event’ is gebaseerd op het bekende bordspel dat inmiddels met miljoenen over de toonbank is gegaan. Wij hebben het spel getransformeerd tot een spannend spel dat in teams in de open lucht wordt gespeeld. Verzamel grondstoffen, steel ze van de concurrentie en bouw jullie eigen kolonie.
Via tablets komen jullie te weten op welke locaties jullie grondstoffen kunnen verzamelen en waar jullie uiteindelijk een kolonie kunnen opbouwen.

Ben je de eerste op locatie dan profiteer je, ben je de laatste dan kan het zijn dat de grondstoffenvoorraad uitgeput is. Je kan ook ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen of hele gebieden in het centrum plunderen. Op je tablet zie je precies waar er iets te halen valt. Grondstoffen kan je uiteraard ook verhandelen om extra punten binnen te slepen. Tussendoor moet je samen met de andere teamleden ook nog wat leuke foto-opdrachten uitvoeren zodat wij precies zien op welke locaties jullie zijn geweest.

Tussen de bedrijven door nemen we jullie mee voor een uitgebreid diner in maar liefst drie verschillende restaurants. Zo wordt jullie spelprogramma afgewisseld met heerlijke culinaire verrassingen uit de Vlaamse keuken. In het laatste restaurant, tijdens het dessert, worden de punten opgesteld en het winnende team gehuldigd!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan