Kies uit 7 winteruitjes in Gent

Bent u op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje deze winter of wilt u nog iets leuks om rond de kerstdagen doen in Gent? Bij Gent Excursies boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Gent met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, teambuilding uitjes, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest in Gent! Uiteraard kunt u bij ons geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Winter Walking Dinner in Gent
Wanneer de dagen korten lijken te worden, het weer kouder en de sneeuw langzaam valt, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Gent Excursies. Dit geweldige groepsuitje combineert lekker dineren met een wandeling tijdens de feestdagen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Gent
Wilt u graag iets heel anders doen dan wat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Gent
Ben u op zoek naar een culinair en spannend arrangement? Zoek dan niet verder! Gent Excursies heeft in de winter een spannend evenement voor u klaar staan! Midden in Gent gaat u een Moordspel spelen én lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Culinaire Winterwandeling in Gent
In de Culinaire Winterwandeling van Gent Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de romantische en sfeervolle straten gedecoreerd met feestelijke verlichting in Gent.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Get The Picture Winter Brunch in Gent
Ontdek nu het Get The Picture Winter Brunch arrangement van Gent Excursies haalt uw liefde voor fotografie en lekker dineren naar boven. Combineer het beste van beide in deze unieke Get The Picture Winter Brunch Arrangement en boek dit arrangement voor uw vrienden of familie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walk in Gent
Een rondleiding als winteruitje in Tilburg? Gent Excursies neemt u in de Winter Walk mee naar bezienswaardigheden, inclusief lekkere warme choco of koffie.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Gent
Heeft u zin om lekker uit uw dak te gaan? Lachen, gieren, brullen met hilarische opdrachten en gezellig samenzijn? Dat kan allemaal met de Crazy Christmas Game van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet