Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Winterwandeling in Gent

Details over dit uitje

In de Culinaire Winterwandeling van Gent Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de romantische en sfeervolle straten gedecoreerd met feestelijke verlichting in Gent.

Het is hét ideale groepsuitje voor familie of vrienden die deze winter meer willen weten over de stad en de prachtige gebouwen.

In een typisch Gents café komt u eerst gezellig bij elkaar voor een kop koffie en een lekker stuk gebak om vervolgens samen met onze gids de stad te verkennen. Onze gids vertelt u allerlei interessante anekdotes over de stad en haar historie, maar ook over alle bekende gebouwen en haar beroemde inwoners.

Na afloop van de wandeling gaat u maar liefst drie verschillende Gentse bieren proeven in de bekendste brouwerij van de stad, de Gruut Brouwerij. Hier wordt er lokaal gebrouwen en gebotteld, het echte gentse bier vloeit rijkelijk en warmt u weer volledig op.

Uiteraard kunt u deze rondleiding en proeverij ook prima combineren met een afsluitend diner. Vooral tijdens de aankomende Feestdagen kunnen wij u verschillende restaurants aanbevelen en maken wij van uw dagje uit of personeelsfeest een gezellige belevenis met familie of vrienden.

Inclusief:
  • Gezellige stadswandeling met vakkundige gids
  • Start met koffie en een lekker stukje gebak
  • Bierproeverij na afloop van de wandeltocht
  • Te combineren met een voortreffelijk diner

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Winter Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer