Kies uit 96 bedrijfsuitjes in Gent

Een spelprogramma van Gent Excursies in Gent staat altijd bol van de gezelligheid. We nemen u mee naar het centrum van Gent voor avontuur en teambuilding, voor een beetje spanning en een aantal verrassingen. Arrangementen zoals Wie is de Rat of de spannende Sherlock Holmes City Game, maar we hebben nog veel meer feestelijke, culturele en culinaire bedrijfsuitjes voor u in petto. Gent Excursies biedt allerlei dag- en avondarrangementen op de mooiste locaties van de stad, inclusief voortreffelijke lunches, diners, enthousiaste begeleiders en professionele gidsen. Wilt u meer details omtrent onze bedrijfsuitjes in Gent? Bespreek al uw vragen met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Walking Dinner in Gent
Het Walking Dinner van Gent Excursies combineert eigenlijk de twee leukste activiteiten die jullie in het centrum van Gent kunnen doen; heerlijk ontspannen rondwandelen samen met een gids en tegelijkertijd luxe dineren in drie verschillende toprestaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Gent in Gent
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Gent toe. Wij van Gent Excursies hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
GPS Fietspuzzeltocht in Gent
Een sportief en gezellig groepsuitje ‘sur le Velo’ in Gent organiseren? Organiseer jullie eigen Tour de Gent!  Met maximaal 8 deelnemers per peloton ontdekken jullie al fietsend en puzzelend de mooiste bezienswaardigheden van het pittoreske Gent.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Gent
Ontdek het pittoreske centrum Gent samen met vrienden of collega’s en doe de GPS Speurtocht van Gent Excursies om de stad echt te leren kennen. Teambuilding gegarandeerd en jullie komen eindelijk te weten wie de echte padvinder is in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Fietstour – Lunch – Rondvaart in Gent
Ervaar een Fietstour, Lunch en Rondvaart met Gent Excursies. Sportiviteit, heerlijk eten en een zacht briesje door uw haar, kortom, een perfecte combinatie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Gent Express in Gent
Dit groepsuitje van Gent Excursies zit vol leuke en spannende uitdagingen. Het decor is dit keer niet de Chinese muur of de uitgestrekte inlanden van Mongolië, maar gewoon de mooiste binnenstad van Vlaanderen.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Gent
Een mix van hilarische spelronden en opdrachten, dat is The Ratrace 88 van Gent Excursies. Het speelt zich af in het mooie centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kookworkshop in Gent
Natuurlijk zijn jullie ook in Gent om te genieten van de Vlaamse keuken! Maar je kunt uiteraard ook met een groep vrienden of collega’s een gezellige kookworkshop organiseren zodat je onder leiding van echte Vlaamse professionals jullie favoriete keuken ontdekt.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Tapas-stappen in Gent
Wij nemen jullie mee voor een uitgebreid Tapas menu dat wordt geserveerd in drie verschillende restaurants. Tussendoor wandelen jullie samen met onze stadsgids langs alle bezienswaardigheden en monumenten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Broodjeslunch – Fietstocht – Proeverij in Gent
Geniet van een culinair en avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in de gezellige binnenstad van Gent. Of je nu een weekendje weg gaat met vrienden of samen met de familie iets leuks wilt beleven, dit groepsuitje is de ideale mix van ontspanning door inspanning. De stad van de drie torens ligt op jullie te wachten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Feestavond in Gent
Vrijgezellenfeest organiseren of een bedrijfsevent in de binnenstad van Gent? De Feestavond van Gent Excursies wordt in stijl aangekleed inclusief een professionele DJ, een uitgebreid buffet en een optreden van een gezellige artiest.
Vanaf 35 personen
4.0 uur
Favoriet
Speurtocht Old Gent
In de speurtocht Old Gent van Gent Excursies ontdekt u de oudste gedeelten van de mooiste stad van Vlaanderen, met een roemrijke historie.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Koetstocht – Lunch – Wie is de rat
Even gezellig erop uit in het mooie Gent? Maak van jullie groepsuitje, familieuitje of personeelsfeest iets bijzonders met dit gezellige combinatiearrangement van Gent Excursies. Op het programma staat een ontspannen koetstocht door de stad, een heerlijke Vlaamse lunch en een avontuurlijk spelprogramma waarin jullie de bevolking en de cultuur hier goed leren kennen.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Oud-Vlaamse Spelen in Gent
Misschien wel het leukste familie-uitje van Gent Excursies met tussendoor een pintje voor als je dorst krijgt. Ben je een weekendje weg met de hele familie en wil je iets speciaals organiseren voor het zoveel jarig huwelijk of een verjaardag?  
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet
Lachworkshop in Gent
In de Lachworkshop van Gent Excursies leert u goed lachen, dat menen we serieus. Bulderend, buikschuddend lachen is een talent dat in ieder schuilt.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
High Tea – Rondvaart – Gent Express
Tijdens de High Tea - Rondvaart - Gent Express van Gent Excursies geniet u van een heerlijke High Tea, u relaxt op de Leie en u speelt een uitdagend spel.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
High Tea – Koetstocht – Borrel in Gent
Begin jullie groepsuitje in Gent met een complete High tea en wordt daarna als prinsen en prinsessen rondgereden per koets door de gezellige binnenstad. Sluit jullie dagje uit in een gezellige Gents stadscafé en als het niet anders kan, boek daarna nog een heerlijk restaurant voor een voortreffelijke Vlaamse maaltijd.  
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht in Gent
Wil je op een avontuurlijke manier Gent ontdekken ‘op den Velo’ samen met vrienden, familie of collega’s? Dat doe je tijdens de enige echte fietspuzzeltocht van Gent Excursies die zo de goedkeuring van Tom Boonen zou kunnen krijgen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Kroegenspeurtocht in Gent
Van café ‘De Dulle Griet’ tot de hipste kroegen in de binnenstad van Gent, je bezoekt ze allemaal tijdens de altijd avontuurlijke kroegenspeurtocht van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Rondleiding met gids in Gent
Van de prachtige gildehuizen langs de Graslei en de Korenlei tot de prachtige toren van de Belfort en de solide pracht van ‘het Gravensteen’, tijdens deze rondleiding met gids van Gent Excursies ontdekken jullie de meest markante monumenten en bezienswaardigheden van de binnenstad.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet