Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Gent

Details over dit uitje

Wil je op een avontuurlijke manier Gent ontdekken ‘op den Velo’ samen met vrienden, familie of collega’s? Dat doe je tijdens de enige echte fietspuzzeltocht van Gent Excursies die zo de goedkeuring van Tom Boonen zou kunnen krijgen.

In pelotons gaan jullie op pad door het centrum en de periferie om de locaties te zoeken waar de antwoorden liggen te wachten op de diverse vragen die wij voor jullie hebben samengesteld. De stad van de drie torens ligt voor jullie open.

Fiets over de Graslei en de Korenlei op weg naar nieuwe ontdekkingen. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams die op weg gaan met een stadskaart en een vragenboekje. Binnen de gestelde tijd moet jullie ‘peloton’ een bepaalde route zien te vinden. Halverwege de speurtocht stoppen we in het gezelligste café van de stad om wat te drinken en op adem te komen. De klok tikt echter onherroepelijk door.

Als feestelijke afsluiting van jullie fietstocht komen we allemaal bij elkaar op een gezellig terras of in een leuk café. Onze jury bekijkt jullie antwoorden en zal op basis daarvan het beste ‘peloton’ een prachtige prijs overhandigen. Een gezellige en sportieve manier om Gent van A tot Z te ontdekken!

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Fietsen
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, ook zeer plezant als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De puzzeltochten van Gent Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Gent Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan