Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes City Tablet Game in Gent

Details over dit uitje

In teamverband met vrienden of collega’s een spannend en uitdagend detectivespel spelen in het centrum van Gent? Tijdens de Sherlock Holmes City Tablet Game van Gent Excursies moeten jullie bewijs verzamelen om een huiveringwekkende seriemoordenaar te identificeren!

Met behulp van tablets worden locaties in de stad doorgegeven waar een belangrijke aanwijzing te vinden is. De teams strijden tegen elkaar en tegen de klok met maar één doel; zo snel mogelijk alle aanwijzingen op tafel zien te krijgen.

Ieder team krijgt een tablet, een plattegrond en een handleiding mee. Uiteindelijk wordt met iedere aanwijzing steeds duidelijker wie de dader is en welk moordwapen is gebruikt. Om dit spel nog spannender te maken, hebben wij nog een paar belangrijke foto-opdrachten voor jullie in petto. Creëer met jouw team de meest realistische ‘crime-scene’ en maak de meest ‘criminele’ teamfoto!

Uiteindelijk komen jullie allemaal weer bij elkaar in een gezellig café in het centrum van Gent. Daar krijgt ieder team de kans om de naam van de moordenaar uit te spreken. Ook kunnen we aan de hand van de foto’s precies zien welke ‘crime scenes’ jullie allemaal hebben onderzocht. Het beste CSI team gaat naar huis met een prachtige hoofdprijs!

Inclusief:
  • Eén tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie spelprogramma?

Bij Gent Excursies combineer je zo een spelprogramma in combinatie met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan