Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Gent

Details over dit uitje
Pubquiz

Hoeveel weten jullie over de Vlaamse cultuur, de Vlaamse medemens en bekende Vlaamse artiesten? Welke bekende grap van Philippe Geubels zorgt voor briljante buikschuddende lachsalvo’s?

Het wordt tijd voor de PubQuiz van Gent Excursies, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje met een lekker pintje op tafel en met de handen aan de knoppen. Samen met onze quizmaster maken jullie een reis langs de belangrijkste BV-ers (Bekende Vlamingen) en geef je antwoord op leuke vragen over de onderwerpen sport, geschiedenis en bekende Belgische artiesten en cabaretiers!

Gezelligheid is misschien wel een puur Hollandse uitdrukking, die Belgen kunnen er ook wat van. Tijdens deze quiz wordt jullie kennis over Vlaamse artiesten en ‘De Belg’ in het algemeen eens goed getest. Plaats van locatie, een oergezellig Gentse pub waar jullie ook tussendoor even een pintje kunnen pakken.

Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op jullie afvuurt. Hoeveel heet de recente aanwinst van K3 ook alweer? In welk schandaal is die foute neef van de Belgische koning ook alweer verzeild geraakt? Noem drie hits van Helmut Lotti of de hoogst geklasseerde Vlaamse wielrenner van Parijs-Roubaix.

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Inclusief:
  • Een zeer ‘plezante’en enthousiaste quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle pub in het centrum van Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie quiz

Bij Gent Excursies combineer je zo een leuke quiz met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan