Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Gent

Details over dit uitje

Met de hele familie of met je voltallige vriendengroep een gezellig dagje uit in Gent beleven? Doe de altijd populaire Speurtocht van Gent Excursies en ontdek alle markante monumenten en gebouwen aan de hand van de leukste, grappigste en meest verrassende vragen.

Onze speurtocht heeft ook een competitief karakter zodat deze extra spannend wordt. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams die het als echte padvinders tegen elkaar op gaan nemen en binnen de gestelde tijd moeten arriveren op de laatste ontmoetingsplek. ‘Follow the leader’!!!

Gent staat bordenvol historische monumenten en gebouwen en is dan ook één van de grootste toeristische trekpleisters van België. Oude gildehuizen langs sfeervolle grachten, markante kastelen zoals de Gravensteen en tientallen andere historische plekken vormen deel uit van het centrum van Gent. De oude maar stevige Sint Baafskathedraal heeft al heel wat toeristen voorbij zien komen. En zo ook nu weer, bepakt en bezakt met een stadskaart gaat jullie team de stad verkennen. Elke goed beantwoorde vraag levert weer een nieuwe locatie op. Zo wandel je langzaam met z’n allen naar de finish.

In een gezellig stadscafé worden de punten geteld en wordt een mooie prijs overhandigd aan de beste speurneuzen en wandelaars. Moe maar voldaan kan vervolgens een pintje worden gepakt!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Gent Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (The Gent Excursions “treasure hunts” are also available in the English language).

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan