Kies uit 26 avondarrangementen in Gent

Groepsuitjes en avondarrangementen zodat u Gent echt leert kennen, vol supergezellig entertainment of de broodnodige ontspanning, u mag het zeggen. Elk avondarrangement van Gent Excursies wordt uiteraard geheel op maat door ons georganiseerd op basis van uw specifieke wensen. Gaat u een avondje uit met familie of vrienden of wordt het een Bedrijfsuitje in Gent? Al onze avondarrangementen zijn een belevenis op zich. In combinatie met culinaire verrassingen, ontspannen boottochten en spannende dinnershows maken we van uw groepsuitje in Gent iets speciaals. U kunt uiteraard uw avondarrangement ook geheel op maat samenstellen.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Feestavond in Gent
Vrijgezellenfeest organiseren of een bedrijfsevent in de binnenstad van Gent? De Feestavond van Gent Excursies wordt in stijl aangekleed inclusief een professionele DJ, een uitgebreid buffet en een optreden van een gezellige artiest.
Vanaf 35 personen
4.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Gent
Het Walking Dinner van Gent Excursies combineert eigenlijk de twee leukste activiteiten die jullie in het centrum van Gent kunnen doen; heerlijk ontspannen rondwandelen samen met een gids en tegelijkertijd luxe dineren in drie verschillende toprestaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Gent
Gezellig vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Gent organiseren? Zonder het proeven van het echte Gentse pintje kom je de avond niet door! Maar leg in ieder geval een goede bodem met dit combinatiearrangement van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Get the Picture Dinner in Gent
In teams trekken jullie erop uit om de mooiste kiekjes te maken en jullie bezoeken ook nog een drie verschillende restaurants voor een heerlijke culinaire verrassing. Simpel gezegd; het is een fotowedstrijd met smakelijke hoogtepunten waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Gent
Het zou een manier kunnen zijn om dat ultieme Vlaamse diner aan te duiden. Maar dit Moorddiner van Gent Excursies is een geënsceneerde toneelspel om samen met familie en vrienden een sinistere moordenaar te ontmaskeren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Speurtocht Diner in Gent
Tijdens dit Speurtocht Diner van Gent Excursies komen jullie alles te weten over bekende Gentse straatjes, pleinen en monumenten. Het is teambuilding uitje voor iedereen die Gent echt wilt ontdekken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Dinner
De Popquiz Lunch is een mix van muziekfragmenten en leuke quizvragen over beroemde artiesten, echte hits uit de jaren ’60 of ’70 of welk decennia jullie ook maar willen ‘spelen’.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Gent All Inclusive
Wij nemen jullie mee op een ontdekkingstocht naar heerlijke Vlaamse delicatessen, voor een stukje varen over de Leie en een bierproeverij in de bekende stadsbrouwerij Gruut om vervolgens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent feestelijk af te sluiten met een voortreffelijk diner.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
Apertiefvaart – Magical Dinnershow in Gent
Magie en borrelen: een gouden mix, gecombineerd in de Borrelcruise - Magical Dinnershow van Gent Excursies. Dat wordt een gezellige avond.
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
De lekkerste pintjes van Gent
Boek ‘De Lekkerste Pintje van Gent’ bij Gent Excursies en ontdek de bekendste lokaal gebrouwen bieren in het Middeleeuwse hart van de stad. Jullie starten jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met een kroegenspeurtocht om daarna een uurtje ontspannen rond te varen over de Leie met uitzicht op de Korenlei, ’t Gravensteen en andere bezienswaardigheden.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Gent
Tijdens de Crazy Dinner Game van Gent Excursies gaan jullie allerlei dwaze, komische maar vooral hilarische opdrachten uitvoeren in het centrum van Gent.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Gent culinair
Gent Culinair van Gent Excursies combineert het lekkerste dat de stad te bieden heeft. Wij nemen jullie mee voor een gezellige Bonbon Workshop waarna jullie de dag feestelijk afsluiten met een heerlijk diner en een prachtige rondvaart door het pittoreske centrum van Gent.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Stand-Up Comedy Diner in Gent
Je wilt met je vrienden, familie of collega’s weleens flink lachen tijdens een avondje uit in de Gentse binnenstad? Bij Gent Excursies boek je onze altijd populaire Stand-Up Comedy Dinner. De grappen en grollen vliegen door de ruimte terwijl jullie genieten van de Vlaamse keuken.
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet
Bierbrouwerij Tour in Gent
Tijdens deze Brouwerij Tour van Gent Excursies nemen we jullie mee naar één van de bekendste brouwerijen van Gent, de ‘Gruut Brouwerij’ van Annick De Splenter. Na een rondleiding en een proeverij van diverse Gruut pintjes, sluiten jullie deze tour af met een lekker diner in het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
6.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Gent
Dit avontuurlijke avondarrangement van Gent Excursies staal bol van de hilariteit en meligheid. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams en in ’t geheim wordt een Rat aangewezen die jullie inzet probeert te saboteren.  
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Strip Diner in Gent
Een goed getrainde ‘babe’ of ‘hunk’ met een sixpack, hij of zij komt gewoon langs jullie tafel dansen tijdens dit prikkelende stripdiner van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Shoot Out Dinner in Gent
We nemen jullie mee voor een heuse ‘criminele ontdekkingstocht’ door de binnenstad. In teams gaan jullie banken en juweliers beroven. Met behulp van tablets worden locaties doorgegeven en kan je de beweging van de concurrerende criminele bende in de gaten houden.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Brouwerij – Proeverij – Diner in Gent
Dat Gent en de Gentenaren ook van bier houdt hoeven wij niemand meer te vertellen. Gent is een echte bierstad. Het is niet lastig om te zoeken naar een bar waar ze een ruim assortiment aan heerlijke lokale bieren schenken.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Tapas-stappen in Gent
Wij nemen jullie mee voor een uitgebreid Tapas menu dat wordt geserveerd in drie verschillende restaurants. Tussendoor wandelen jullie samen met onze stadsgids langs alle bezienswaardigheden en monumenten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Gent
Sherlock Holmes in misschien wel de intelligentste ‘crimefighter’ die de wereld ooit heeft gehad. Tijd voor jullie om tijdens deze spannende Sherlock Holmes Dinner Game jullie talenten op dit gebied te ontwikkelen. Het unieke van dit detective avontuur is dat jullie tussen de bedrijven door ook nog gaan dineren in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet