Kies uit 15 vaararrangementen in Gent

Gent vanaf het water ontdekken doet u met de speciale vaararrangementen van Gent Excursies. Of u nu intiem wilt rondvaren met familie en vrienden of uitgebreid wilt lunchen op de Leie met zakenpartners, u heeft een ruime keuze uit ons groot aanbod van speciale vaararrangementen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Dinner Cruise of de gezellige Apertiefvaart, vaararrangementen waar uw vrienden of collega’s veel plezier aan beleven en die geheel op maat voor u worden georganiseerd. Vaararrangementen voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje, voorzien van alle gemakken en volledig op maat georganiseerd.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Lunch Cruise in Gent
In circa 50 minuten varen jullie langs de Korenlei, ’t Gravensteen en diverse andere bezienswaardigheden en Gentse hotspots. De boot is gevuld met heerlijke belegde broodjes, koffie en thee.
Vanaf 10 personen
50 min. uur
Favoriet
Gezellige Aperitiefvaart in Gent
De beste manier om de wonderschone Middeleeuwse binnenstad van Gent te bekijken is natuurlijk vanaf het water. Als jullie in het late middaguur van een lekkere borrel willen genieten, stap dan eens aan boord van een comfortabel bootje samen met een echte Gentse stadsgids.
Vanaf 10 personen
50 min. uur
Favoriet
Rondvaart ‘Ontdek de Gentse bieren’
Voor echte bierliefhebbers biedt Gent Excursies de ‘Ontdek de Gentse Bieren Rondvaart’, een gezellige, alcoholhoudende ontdekkingstocht inclusief rasechte stadsgids die bordenvol leuke verhalen over de stad zit.
Vanaf 10 personen
45 min. uur
Favoriet
Tapas Cruise in Gent
Jullie willen een beetje mediterraan smikkelen en tegelijkertijd lekker rondvaren door Gent? Bij Gent Excursies reserveer je de enige echte Tapas Cruise met keuze uit diverse tapas-menu’s.
Vanaf 10 personen
40 min. uur
Favoriet
De ronde van Gent
Doe mee aan een kleine Ronde van Vlaanderen door het centrum van Gent en kom daarna even bij op een comfortabel bootje. Het Ronde van Gent arrangement van Gent Excursies is er voor iedereen die met familie, collega’s of vrienden een beetje sportief de stad wilt verkennen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Boottocht inclusief bezoek en proeverij Brouwerij Gruut in Gent
Bij Gent Excursies boek je nu een heerlijke rondvaart door de stad inclusief bezoek aan Brouwerij Gruut. Zo combineer je het beste dat Gent te bieden heeft.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Picknick rondvaart door Gent
Bij Gent Excursies boek je nu een speciale Picknick rondvaart met stadsgids zodat je tussen het smikkelen door ook nog wat mooie verhalen over de stad verneemt.
Vanaf 20 personen
50 min. uur
Favoriet
Sneukeltour deluxe met Orval degustatie in Gent
Bij Gent Excursies boek je nu een heerlijke rondvaart over de Leie inclusief bezoekjes aan twee beroemde adresjes in de binnenstad; de winkel van chocolatier Luc van Hoornebeke en Brasserie de Abt. Daar wachten een aantal verrukkelijke delicatessen en lekkere biertjes!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Smikkelrondvaart Gent met ‘artisanaal’ gebak
Tijdens de Gent Excursies Smikkelrondvaart nemen we jullie mee naar de mooiste monumenten en waterwegen van de stad. Pittoreske huisjes staan tussen statige Middeleeuwse panden en ondertussen wordt genoten van een vers kopje koffie en heerlijk artisanaal gebak.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Lachen is gezond rondvaart en rondleiding in Gent
Bulder mee met Luc van Imschoot, lachanimator van het eerste uur en nu ook in te huren tijdens jullie rondvaart door het Middeleeuwse centrum van Gent. Ja, lieve jongens en meisjes, dit is geen saai geschiedenislesje, maar een echte lachyoga sessie op het water!
Vanaf 20 personen
2.0 uur
Favoriet
De originele Gentse Sneukelboot rondvaart
Snoepen of smikkelen noemen ze in Gent ‘sneukelen en dat kan je nu ook gezellig combineren tijdens een heerlijke rondvaart door de stad. De Gent Excursies Sneukelboot is goed gevuld met koffie, thee en verrukkelijk gebak en een paar originele ‘Gentse neuzen’.
Vanaf 10 personen
50 min. uur
Favoriet
Mini-ontbijt op de Leie in Gent
Voor de meest verstokte romantici is er maar één ontbijtje dat telt, het Mini-ontbijt op de Leie. Daar heb je Venetië niet voor nodig! Stap in ons comfortabele bootje met je vriend of vriendin en begin je dag met een vers kopje koffie en een lekkere koffiekoek met uitzicht vanaf het water.
Vanaf 10 personen
40 min. uur
Favoriet
Hemelse Chocolade Rondvaart in Gent
Wie Vlaanderen zeg, zegt chocola en wat is er leuker dan in een comfortabel bootje te genieten van overheerlijk pralines? Reserveer je eigen ‘praline proeverij’ op het water en geniet ondertussen van het majestueuze uitzicht op het Middeleeuwse centrum van Gent.
Vanaf 10 personen
40 min. uur
Favoriet
Gent Bueno vista!
Gent Excursies biedt een middagarrangement in Latijns-Amerikaanse sferen! Gent Bueno Vista staat in het teken van de Latijns-Amerikaanse dans en overheerlijke Spaanse Tapas.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Partyboot in Gent
Bedrijfsparty of feestje op het water organiseren? Trossen los, muziekje op en varen maar! Gent feestelijk verkennen doe je met de goedgevulde Partyboot van Gent Excursies.
Vanaf 45 personen
4.0 uur
Favoriet