Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Picknick rondvaart door Gent

Details over dit uitje

Als je aan Gent denkt, dan denk je aan de rivier de Leie die meandert door het prachtige Middeleeuwse centrum van de stad. De makkelijkste manier om de stad te verkennen is dus vanaf het water, maar daar hoort natuurlijk een lekker hapje bij!

Bij Gent Excursies boek je nu een speciale Picknick rondvaart met stadsgids zodat je tussen het smikkelen door ook nog wat mooie verhalen over de stad verneemt.

Vaar langs de terrasjes op de Korenlei, bekijk de Graanhaven en ’t Gravensteen en hoor alles over het wel en wee van de stad in de 16e, 17e en 18e eeuw. Natuurlijk hoeft het geen geschiedenislesje te zijn, je kan jullie gids ook van alles vragen over het Gent van nu!

Voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent

Als jullie zin hebben om na de Picknick rondvaart nog een leuke rondleiding te volgen of een spelprogramma te doen om de groepsdynamiek naar hogere sferen te brengen, dan kan dat zo worden geregeld! Al onze arrangementen zijn uitstekend met deze rondvaart te combineren.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Picknickmanden voor twee personen met: 2 broodjes kaas, 2 broodjes ham, 2 sneetjes bruin brood
  • 2 mattentaartjes, 1 potje Tierenteyn mosterd en 1 potje confituur
  • 2 speculaaskoekjes, flesje fruitsap, 2 x koffie/thee ‘to go’
  • Glazen, bordjes en bestek.
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s, rondleidingen en workshops en maak van jullie dagje uit een belevenis.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan