Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Gent – Tablet City Game

Details over dit uitje

Een spannend, avontuurlijk maar vooral gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent organiseren? De Kolonisten van Gent wordt tegen elkaar in teamverband gespeeld.

Het thema van dit spel is natuurlijk afkomstig van het zeer bekende Kolonisten van Catan bordspel dat wij hebben getransformeerd tot een life City Game. Tijdens Kolonisten van Gent ontdekken jullie de stad van A tot Z en moeten jullie proberen om een kolonie op te bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te zoeken in de stad.

Tijdens het spel gebruiken jullie de door ons overhandigde tablets om achter de locaties te komen waar iets te halen valt. En, nog veel meer informatie wordt via de tablet aan jullie doorgegeven. Ook kan je grondstoffen stelen van de concurrerende teams. Natuurlijk kan je bonuspunten halen door speciale ‘ridderkaarten’te spelen en tal van andere onderdelen uit het originele bordspel.

Op je tablet zie je precies waar er iets te halen valt. Grondstoffen kan je uiteraard ook verhandelen om extra punten binnen te slepen. Tussendoor moet je samen met de andere teamleden ook nog wat leuke foto-opdrachten uitvoeren zodat wij precies zien op welke locaties jullie zijn geweest.

Dit is een City Game voor dat ene groepsuitje of bedrijfsuitje dat wat extra’s nodig heeft. Een event dat nog lang in jullie geheugen gegrift staat en dat speciaal wordt georganiseerd voor echte doorzetters en creatievelingen. Na afloop komen we allemaal bij elkaar in een gezellig café voor het overhandigen van een mooie prijs aan het beste team kolonisten.

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie spelprogramma

Bij Gent Excursies combineer je zo een uitdagend spelprogramma met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan