Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game in Gent

Details over dit uitje

Speciaal voor dames die hun vrijgezellenfeest of groepsuitje in het prachtige Gent eens goed willen vieren! De Sex and The City Game van Gent Excursies wordt op maat georganiseerd en bevat verschillende onderdelen.

Wat dacht je van een ‘flirt-contest’, een stiletto hardloopwedstrijd of een verrassende act op straat? Al jullie avonturen worden uiteraard met een filmcamera opgenomen zodat jullie altijd nog even kunnen nagenieten en de aanstaande bruid altijd een leuk aandenken heeft van deze speciale middag of avond.

Jullie worden geheel in stijl ontvangen in hartje Gent waar jullie gezelschap verdeeld wordt in verschillende teams. Wij bedenken voor jullie de leukste avonturen die jullie kunnen gaan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld ook aan een zoektocht naar dé Mr. Big en verschillende andere komische avonturen. De beste meidengroep krijgt na afloop de enige echte Sex and the City hoofdprijs.

"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you that you love, well, that's just fabulous." - Carrie

Maak jullie vrijgezellenuitje compleet!

Een Workshop Lapdance & Striptease dansen maakt dit vrijgezellenuitje compleet. Bij Gent Excursies kan je dit dames groepsuitje ook met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner combineren in één van de gezelligste toprestaurants in het centrum van de stad. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor een compleet ingevuld vrijgezellenuitje!

Inclusief:
  • Jullie eigen Mr. BIG als begeleider
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Uitleg programma
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Drankje
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Onze groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie vrijgezellenuitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan