Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Gent

Details over dit uitje

Een groepsuitje met zweetdruppelgarantie en zeer avontuurlijk! Bezoek het centrum van Gent met vrienden of collega’s en ga de ultieme uitdaging aan.

Jullie zullen meerdere uitdagingen tot een goed einde moeten brengen en de Rat in jullie midden probeert jullie inzet steeds te ondermijnen. Houd je medespelers goed in de gaten, want er zit er eentje bij die de boel in het honderd laat lopen!

‘Nie op dreef geroake’ (niet op dreef raken) zoals ze dat in deze contreien zeggen is geen optie. Rennen en vliegen door het centrum van Gent, de diverse locaties zien te vinden waar jullie nieuwe opdracht op jullie ligt te wachten. De Rat probeert door slimme trucjes de boel te saboteren. Het doel van alle opdrachten is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in jullie ‘bank’ terecht komt. Inventiviteit, stressbestendigheid en creativiteit worden altijd beloond!

Dit spannende spel zorgt voor een uniek groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega’s. En als bijkomendebonus, je leert Gent op je duimpje kennen. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten zal je altijd alert en op je hoede moeten zijn! Eén van je medespelers is de Rat!

Na afloop komt jullie hele gezelschap gezellig bij elkaar in een fraaie Gentse stadskroeg voor de uitreiking van de hoofdprijs voor het beste team en het identificeren van de Rat!

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan