Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Gent

Details over dit uitje

Een sportief en gezellig groepsuitje ‘sur le Velo’ in Gent organiseren? Organiseer jullie eigen Tour de Gent! Met maximaal 8 deelnemers per peloton ontdekken jullie al fietsend en puzzelend de mooiste bezienswaardigheden van het pittoreske Gent.

Wij verdelen jullie gezelschap in verschillende groepen die het tegen elkaar zullen moeten opnemen. Jullie gids bestaat alleen uit een gps-ontvanger. Op deze GPS ontvanger zien jullie de locatie waar jullie heen moeten fietsen maar je moet zelf de snelste route ernaartoe moeten bepalen. Op elke locatie zal je ook wat verrassend vragen moeten beantwoorden over de diverse monumenten waar jullie voor staan. Welk peloton is het snelst bij de finish?

Gent staat bordenvol historische monumenten en gebouwen en is dan ook één van de grootste toeristische trekpleisters van België. Oude gildehuizen langs sfeervolle grachten, markante kastelen zoals de Gravensteen en tientallen andere historische plekken vormen deel uit van het centrum van Gent. De oude maar stevige Sint Baafskathedraal heeft al heel wat toeristen voorbij zien komen. En zo ook nu weer, bepakt en bezakt met een stadskaart gaat jullie als team de stad verkennen. Elke goed beantwoorde vraag levert weer een nieuwe locatie op. Zo fiets je langzaam met z’n allen naar de finish.

Wellicht enigszins ter geruststelling: halverwege de tour kunnen jullie even uitrusten in een gezellig kroegje, waar jullie wat drinken en op adem kunnen komen. Maar niet te lang! Het team dat het snelst de puzzeltocht heeft gereden en daarbij ook nog eens het beste heeft gescoord met de vragen en opdrachten, krijgt tijdens de eindceremonie de felbegeerde hoofdprijs overhandigd. Voor deze feestelijke doch plechtige ‘ceremonie protocollaire’ wordt de gezelligste kroeg van Gent uitgezocht!

Inclusief:
  • GPS-apparatuur
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes
  • Fiets
  • Teambuilding, ook als bedrijfsuitje te organiseren!
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Gent Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Gent Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan