Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Gent

Details over dit uitje

Ontdek het pittoreske centrum Gent samen met vrienden of collega’s en doe de GPS Speurtocht van Gent Excursies om de stad echt te leren kennen. Teambuilding gegarandeerd en jullie komen eindelijk te weten wie de echte padvinder is in jullie gezelschap.

Van de Gildehuizen op de Graslei tot het monument op de Vrijdagmarkt, jullie krijgen de GPS coördinaten van ons door maar je zal zelfs de kortste route moeten bepalen. In teams gaan jullie op pad om verschillende locaties te vinden waar verrassende vragen over monumenten of gebouwen op jullie liggen te wachten. Jullie strijden tegen elkaar en tegen de klok.

Na een korte uitleg over de speurtocht krijgen jullie van onze per team één GPS ontvanger. De leider van elk team neemt het voortouw. Waar moeten jullie heen en hoe komen jullie daar het snelst? De klok tikt door…. Op elke locatie staat een andere vraag op het programma.

Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar in een gezellig café voor een verkoelend pintje en zal onze jury de hoofdprijs uitreiken aan de beste padvinders van Gent! Een zeer plezante manier om Gent te ontdekken samen met vrienden, familie of collega’s!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • GPS-apparatuur
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Gent Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Gent Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan