8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Evenementenbureau Gent Excursies heeft een groot bestand van Vlaamse artiesten opgebouwd. Al onze artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes. We verzorgen graag een onvergetelijke avond voor u met Gentse cabaretiers, accordeonisten, bands, animatoren en zangers. Als u dat wilt, hebben we ook presentatoren voor u om uw avond ‘aan elkaar te kletsen’. U hoeft het maar te zeggen!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Gent Excursies kan ook bijzonder drukwerk voor u verzorgen als u dat wenst. U heeft bijvoorbeeld een bedrijfsuitje en wilt u uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap laten zetten? Geen probleem! Wij regelen het graag voor u. Het is namelijk heel leuk om u als team te onderscheiden met uw eigen sweaters in bedrijfskleuren. Maar ook fantastisch als herinnering! Informeer naar alle mogelijkheden!
Lees meer
Comfortabele boot
Boek een luxe boot bij Gent Excursies. Wij bieden u een zeer uitgebreide selectie van o.a. klassieke salonboten, rondvaartboten, trekschuiten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven dankzij onze uitstekende contacten met gerenommeerde rederijen en bootverhuurbedrijven in de omgeving van Gent.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat door ons een foto reportage en /of video reportage maken van uw (bedrijfs)uitje, (vrijgezellen)feest of een ander arrangement van Gent Excursies. Uit ervaring weten we dat vaak iemand van uw gezelschap niet voluit kan meegenieten van de dag, omdat hij of zij alles moeten vastleggen op foto- en videoapparatuur. Maar vanaf nu kan iedereen genieten van een dagje Gent!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
U kunt op voorhand een geheel verzorgde catering bij Gent Excursies reserveveren. We hebben door de hele stad uitstekende contacten met diverse Gentse cateraars, hierdoor is er altijd een cateraar beschikbaar die op maat kan leveren. Uiteraard heeft u meerdere opties waar u uit kan kiezen en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
Op diverse manieren kunt u bij Gent Excursies gemakkelijk en veilig te betalen: bijvoorbeeld contant op kantoor, met uw creditcard of via de factuur die we standaard samen met de bevestiging van uw evenement naar u toesturen. Nadat u de factuur heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen.
Lees meer
Hotel
Bij evenementenbureau Gent Excursies kunt u bij de reservering van uw uitje of arrangement online een hotel naar keuze boeken. Lijkt het u niet heerlijk om uitgerust wakker te worden met een lekker ontbijtje in Gent, of na een lekkere vermoeiende dag in Gent rustig uitslapen in een luxe hotelkamer? Ons in ieder geval wel!
Lees meer
Luxe touringcar
Wilt u geen last hebben van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Gent Excursies biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Gent, om daar deel te nemen aan een Gentse Excursie. Wij doen veel zaken met een aantal goede en betrouwbare touringcarbedrijven, hierdoor kunnen wij u wellicht een interessante offerte bieden. Uiteraard kunt u via ons ook transfers binnen Gent reserveren. Informeer naar de tarieven en laat u heen en weer terug rijden in een luxe touringcar met airco, minibar en video… en wie weet nog meer!
Lees meer
Parkeeradvies
Komt u met eigen vervoer? Gent Excursies geeft u het beste parkeeradvies om te parkeren in het centrum van de stad. Er zijn ook gratis Parkings aan de rand van het centrum waar u kunt parkeren op een steenworp afstand van het centrum.
Lees meer
Restaurant
Uiteraard kunt u ook vooraf een goed restaurant reserveren in het centrum van de stad, als afsluiting van uw uitje of arrangement van Gent Excursies. Als evenementenbureau van feestelijke uitjes zouden wij niet optimaal functioneren zonder onze uitstekende contacten met de Gentse horeca. Wij kunnen u een breed scala aan voortreffelijke restaurants bieden. Uiteraard liggen al deze etablissementen op de leukste plekjes in de stad. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta, Wokgerechten of een Bourgondisch stukje vlees; de mogelijkheden zijn oneindig!
Lees meer
Tickets
Lang in de rij staan? Dat is niet nodig als u bij Gent Excursies vooraf tickets en entreebewijzen of toegangskaarten voor musea, attracties en evenementen reserveert. Wij werken samen en hebben uitstekende contacten met de meest populaire en beroemdste dierentuin, musea en attracties in Gent. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u weer tijd èn ook geld!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan