Het Zot van Vlaanderen Dinerspel in Gent
Als je de Belgische VTM  de laatste tijd een beetje in de gaten hebt gehouden, dan weet je dat De Zot van Vlaanderen altijd voor hilarische gezelligheid zorgt. Deze spelshow is nu ook bij Gent Excursies te organiseren, inclusief quizmaster, dolle dwaze vragen en een uitgebreid 3-gangen diner in een gezellig Gents toprestaurant.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Gent
Speciaal voor dames die hun vrijgezellenfeest of groepsuitje in het prachtige Gent eens goed willen vieren! De Sex and The City Game van Gent Excursies wordt op maat georganiseerd en bevat verschillende onderdelen.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Gent
Vrijgezellenuitje organiseren of een hilarisch groepsuitje met vrienden en vriendinnen? Deze is altijd uitdagend, altijd onthullend en vooral gezellig. De Jongens tegen de Meisjes Quiz van Gent Excursies  is de ultieme ‘battle of the sexes’.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Gent
Vanavond een uitdagend groepsuitje organiseren? Wil je nu eens echt weten welke sexe intelligenter, slimmer of gewoon dommer is?   Tijdens dit gezellige avondarrangement van Gent Excursies gaan de jongens tegen de meisjes strijden onder leiding van onze enthousiaste quizmaster. Je kent het programma waarschijnlijk van Tv, wij hebben er naast het prachtige decor nog een lekker ingrediënt aan toegevoegd, een uitgebreid 3-gangen diner!
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes lunchquiz in Gent
Bekend van Tv en nu ook als hilarisch groepsuitje of bedrijfsuitje te boeken. De meiden van de administratie tegen de jongens van de buitendienst of welke verdeling dan ook! Iedereen heeft zo zijn vooroordelen over ‘the opposite sex’.   Sommige zijn zelfs waar. Daar kom je pas echt achter als je al je vriendinnen (meiden) of vrienden (jongens) tegenover je hebt staan. De Jongens tegen de Meisjes Quiz van Gent Excursies is de ultieme ‘battle of the sexes’, wie weet meer over de andere sexe en waar zijn mannen of vrouwen nu werkelijk beter in?
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Gent
Sherlock Holmes in misschien wel de intelligentste ‘crimefighter’ die de wereld ooit heeft gehad. Tijd voor jullie om tijdens deze spannende Sherlock Holmes Lunch Game jullie talenten op dit gebied te ontwikkelen.   Ergens in het centrum van Gent is namelijk iemand vakkundig van het leven beroofd en de Gentse gendarmerie heeft jullie hulp hard nodig. Jullie gaan in teams aan de slag om diverse in de stad verborgen aanwijzingen te ontdekken.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Gent
Sherlock Holmes in misschien wel de intelligentste ‘crimefighter’ die de wereld ooit heeft gehad. Tijd voor jullie om tijdens deze spannende Sherlock Holmes Dinner Game jullie talenten op dit gebied te ontwikkelen. Het unieke van dit detective avontuur is dat jullie tussen de bedrijven door ook nog gaan dineren in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game
Op zoek naar een spannende en uitdagende ‘speurtocht’ in het centrum van Gent? De Kolonisten van Catan van Gent Excursies is genoemd naar het nog altijd populaire bordspel maar kan nu ook gewoon in de buitenlucht worden gespeeld.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Diner Game
Koloniseer het centrum van Gent tijdens de Kolonisten Tablet Game van gent Excursies, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van uitdagende teambuilding houdt.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Gent
Op zoek naar een spannend, plezant en uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent? De Escape City Tablet Game van Gent Excursies zorgt voor spanning, sensatie en de broodnodige teambuilding.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Gent
Escape City van Gent Excursies barst van de spanning en avontuur. Als je dan toch een enerverend groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wilt organiseren, dan is dit zeker een aanrader.   Ene dr. Crypto heeft namelijk een aantal gezellige Gentenaren gegijzeld en deze moeten door jullie worden bevrijd. Met behulp van tablets en in verschillende teams banen jullie je een weg door de binnenstad. Ervoor en erna worden ontspannen momenten ingepland.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Koetstocht in Gent
Wilt u de stad comfortabel en koninklijk bekijken met familie of vrienden? De Koetstocht van Gent Excursies laat u alles comfortabel en volledig zien.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Gent
Gezelligheid is misschien wel een puur Hollandse uitdrukking, maar die Gentenaren kunnen er zeker ook wat van. Tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wordt jullie kennis over Vlaamse artiesten en ‘De Belg’ in het algemeen eens goed getest.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Party in Gent
Als je van de Zot van Vlaanderen Quiz houdt, dan is dit hèt feestje voor jullie! Zet je vrijgezellenfeest op de kaart met de Zot van Vlaanderen Party van Gent Excursies. Het is gewoon Philippe Geubels ‘meets’ Ik Hou van Holland, anders kunnen we het niet formuleren.
Vanaf 50 personen
4.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Tablet Game in Gent
In teamverband met vrienden of collega’s een spannend en uitdagend detectivespel spelen in het centrum van Gent? Tijdens de Sherlock Holmes City Tablet Game van Gent Excursies moeten jullie bewijs verzamelen om een huiveringwekkende seriemoordenaar te identificeren!  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Gent
Wij hebben geen Paul de Leeuw nodig om een Ranking The Stars evenement te organiseren. Dit arrangement van Gent Excursies is het ultieme groepsuitje voor iedereen die hard wilt lachen om de kleine geheimpjes van zijn of haar vrienden of collega’s.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Gent
Hebben ze dat bekende Tv-format nu ook al in Gent gelanceerd? Jazeker, en niet zo’n beetje ook. Tijdens de Ranking The Stars Lunch van Gent Excursies komen jullie alle kleine en grappige geheimpjes van jullie familie, vrienden of collega’s te weten.   Dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wordt aangeboden inclusief Vlaamse lachgarantie. Er mag worden gejend, geknipoogd en gelachen.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Popquiz Lunch in Gent
Gezelligheid is misschien wel een puur Hollandse uitdrukking, die Vlamingen kunnen er ook wat van. Tijdens dit groepsuitje wordt jullie kennis over Vlaamse artiesten en ‘De Belg’ in het algemeen eens goed getest.   Plaats van locatie, een oergezellig Gents café waar jullie ook tussendoor even een pintje kunnen pakken. Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op jullie afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Koen Wauters eigenlijk? Hoe oud zijn de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff? Noem 3 liedjes van Helmut Lotti? Noem maar op!  
Vanaf 10 personen personen
4 uur uur
Favoriet
Workshop Percussie in Gent
Van djembé, cajon en hangdrum tot de meest opzwepende Cubaanse en Braziliaanse ritmes, deze workshop Percussie van Gent Excursies staat geheel in het teken van trommelen totdat je niet meer kunt!
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Sushi Workshop in Gent
Sushi maken doe je met je vrienden of collega’s! Scherp de messen en maak de mooiste sushi tijdens dit zeer smakelijke groepsuitje van Gent Excursies. Sushi moet niet alleen lekker zijn, het moet er vooral ook mooi uitzien.
Vanaf 16 personen
2.5 uur
Favoriet