Kies uit 49 spelprogramma's in Gent

Om de teamspirit te versterken en om uw dagje uit in Gent extra vrolijk te maken heeft Gent Excursies een breed aanbod spectaculaire spelprogramma’s samengesteld. Of u nu aan sportieve teambuilding wilt doen op een uitdagende manier of gewoon de stad Gent wilt verkennen, u kiest uit tientallen originele en altijd sfeerverhogende toparrangementen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons Wie is de Rat dagarrangement en bespreek met ons alle details. Al deze spelprogramma’s zijn geheel op maat voor u te organiseren. Wij wensen u alvast veel plezier!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Crime City Tablet Game Shoot Out in Gent
Wij noemen het een City Game waarin rennen, vliegen en elkaar opjutten weer even mag! Ontspanning door inspanning dus! Dit uitje is avontuurlijk, spannend en bevordert in hoge mate de teambuilding.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game in Gent
Gent Excursies heeft een bijzonder vrijgezellenfeest in Gent: The Hangover. Speel deze virtuele game met actie, spanning en hilariteit.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Gent
Voor vrijgezellenfeesten die wat extra’s nodig. Voor dames die hun vriendin in het zonnetje willen zetten en alvast ludiek en plezant vooruit willen lopen op de aankomende huwelijksceremonie.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Empire City Game in Gent
Geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen. Dat is de kern van de spannende Empire City Game van Gent Excursies, midden in de stad.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Flikken Gent in Gent
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Gent toe. Wij van Gent Excursies hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Kolonisten van Gent – Tablet City Game
Een spannend, avontuurlijk maar vooral gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent organiseren? De Kolonisten van Gent wordt tegen elkaar in teamverband gespeeld.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Gent
Een groepsuitje met zweetdruppelgarantie en zeer avontuurlijk! Bezoek het centrum van Gent met vrienden of collega’s en ga de ultieme uitdaging aan. Het is ‘Wie is de Mol’ maar dan net even anders.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Gent
Je kent het van Tv en het is nu ook als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in de fraaie binnenstad van Gent te boeken! Ontdek de grappigste geheimen van je vrienden en vriendinnen en speel de leukste gezelligheidsquiz van Vlaanderen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
GPS Fietspuzzeltocht in Gent
Een sportief en gezellig groepsuitje ‘sur le Velo’ in Gent organiseren? Organiseer jullie eigen Tour de Gent!  Met maximaal 8 deelnemers per peloton ontdekken jullie al fietsend en puzzelend de mooiste bezienswaardigheden van het pittoreske Gent.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht in Gent
Wil je op een avontuurlijke manier Gent ontdekken ‘op den Velo’ samen met vrienden, familie of collega’s? Dat doe je tijdens de enige echte fietspuzzeltocht van Gent Excursies die zo de goedkeuring van Tom Boonen zou kunnen krijgen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Gent
Een mix van hilarische spelronden en opdrachten, dat is The Ratrace 88 van Gent Excursies. Het speelt zich af in het mooie centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kroegenspeurtocht in Gent
Van café ‘De Dulle Griet’ tot de hipste kroegen in de binnenstad van Gent, je bezoekt ze allemaal tijdens de altijd avontuurlijke kroegenspeurtocht van Gent Excursies.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Gent Express in Gent
Dit groepsuitje van Gent Excursies zit vol leuke en spannende uitdagingen. Het decor is dit keer niet de Chinese muur of de uitgestrekte inlanden van Mongolië, maar gewoon de mooiste binnenstad van Vlaanderen.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Gent
Ontdek het pittoreske centrum Gent samen met vrienden of collega’s en doe de GPS Speurtocht van Gent Excursies om de stad echt te leren kennen. Teambuilding gegarandeerd en jullie komen eindelijk te weten wie de echte padvinder is in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy 88 in Gent
Je wilt je groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wel eens origineel, plezant en verrassend vormgeven? Zot, crazy, idioot en hilarisch? Tijdens Crazy 88 van Gent Excursies gaan jullie allerlei zotte opdrachten uitvoeren tijdens jullie wandeltocht door deze prachtige stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Gent Lunchspel
Flikken Gent is een geschikt uitje om jullie teamwerk te versterken, maar het kan natuurlijk ook geboekt worden als gezellig familie uitje. We verdelen het gezelschap in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier mee krijgen. Via verschillende opdrachten kris kras door het centrum kunnen jullie meer informatie verzamelen. Tussen het speuren door staan er diverse heerlijke gerechten op u te wachten. Kom op… er is haast bij geboden!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Oud-Vlaamse Spelen in Gent
Misschien wel het leukste familie-uitje van Gent Excursies met tussendoor een pintje voor als je dorst krijgt. Ben je een weekendje weg met de hele familie en wil je iets speciaals organiseren voor het zoveel jarig huwelijk of een verjaardag?  
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet
Feestquizzz in Gent
Je wilt niet zomaar een quiz organiseren maar een speciale happening voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Gent Excursies boek je leukste, grootste en de meest komische quizzen geheel op maat. Wij verzorgen het decor, de catering en de quizmaster geheel volgens jullie wensen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Gent
Tijdens de Crazy Dinner Game van Gent Excursies gaan jullie allerlei dwaze, komische maar vooral hilarische opdrachten uitvoeren in het centrum van Gent.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Gent
Het zou een manier kunnen zijn om dat ultieme Vlaamse diner aan te duiden. Maar dit Moorddiner van Gent Excursies is een geënsceneerde toneelspel om samen met familie en vrienden een sinistere moordenaar te ontmaskeren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet