Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot Van Vlaanderen Quiz in Gent

Details over dit uitje

De ongekende populariteit van het Vlaamse Tv-programma De Zot van Vlaanderen van de zender VTM heeft Gent Excursies getransformeerd tot een quiz voor elk groepsuitje dat in het teken van gezelligheid en humor moet komen te staan!

Wij zetten jullie uitje in Gent op stelten met een prachtig decor, een goedlachse quizmaster en een groot aantal plezante en dolkomische vragen. Het wordt tijd voor de enige quiz van België waar ook Hollanders ‘goesting’ voor hebben!

Wie is de grootste Zot van Vlaanderen? Tijdens deze quiz stelt onze quizmaster jullie allerlei grappige vragen over de Vlaming, de Vlaamse cultuur en nog veel meer. Het wordt pas echt leuk als de Hollanders tegen de Belgen gaan strijden om de Zot van Vlaanderen hoofdprijs!

Tijdens deze zotte quiz zullen jullie versteld staan van de vragen die je in de schoot geworpen krijgt! Deze vragen zijn spannend en onthullend, maar zullen ook informatieve feiten bevatten over het welzijn van diverse Vlaamse artiesten, het intieme gedrag van de gemiddelde Vlaamse burger afgewisseld met energieke en vrolijke muzikale fragmenten.

Jullie gezelschap wordt opgedeeld in diverse teams die verschillende rondes tegen elkaar zullen strijden. Maar één team gaat er met de 'De Zot Van Vlaanderen' hoofdprijs vandoor. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en drapeer de vlag van België om je schouders!

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Geheel in stijl ontworpen decor
  • Rad
  • Fraaie kostuums en diverse attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Gent
  • Goed idee voor bedrijfsevent, collega’s uit Holland tegen die uit Vlaanderen…
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie quiz

Bij Gent Excursies combineer je zo een leuke quiz met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan