Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Gent

Details over dit uitje

Het inmiddels zeer populaire en spannende event ‘Escape Room’ is nu ook gewoon in Gent te boeken. Voor iedereen die van puzzels oplossen houdt en niet claustrofobisch is aangelegd! Een afgesloten kamer en een beperkte tijd om te ontsnappen, dat zijn de simpele ingrediënten van dit speciale evenement. Het is ook gelijk de manier om je vrienden of collega’s wat beter te leren kennen en om te kijken hoe zij onder druk presteren. Wie van jullie houdt het hoofd koel en blijft gewoon het probleem analyseren?

Voor de Escape Room van Gent Excursies kun je kiezen uit vier spelvarianten.

Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Belangrijk!

Dress code: kleding die tegen een stootje kan.

De Escape Room is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met claustrofobie, hart problemen of epilepsie!

Onze definitie van een ‘Escape Game’

Een Escape Game is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Daarbij wordt je uitgedaagd om raadsels op te lossen en zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Pas wanneer je alle raadsels hebt opgelost, vind je de weg naar buiten. Je krijgt hiervoor uiteraard maar een bepaalde tijd. Radeloosheid, blijdschap, spanning, adrenaline: je wordt overspoeld door allerlei emoties. Je vergeet de tijd en alles wat met het dagelijkse leven te maken heeft.

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Combineer de Escape Room met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen de Escape Room ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, een gezellige rondleiding of lunch en diner. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Prijs

De prijzen staan rechtsboven vermeld. De prijs is per kamer voor de aantal personen die voor de prijs vermeld staan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan