Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Gent

Details over dit uitje

Vanavond een uitdagend groepsuitje organiseren? Wil je nu eens echt weten welke sexe intelligenter, slimmer of gewoon dommer is?

Tijdens dit gezellige avondarrangement van Gent Excursies gaan de jongens tegen de meisjes strijden onder leiding van onze enthousiaste quizmaster. Je kent het programma waarschijnlijk van Tv, wij hebben er naast het prachtige decor nog een lekker ingrediënt aan toegevoegd, een uitgebreid 3-gangen diner!

Plaats van handeling, een oergezellig Gents restaurant of stadscafé in het centrum van deze prachtige stad. Onder leiding van onze enthousiaste quizmaster gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen. Er worden een paar prikkelende en uitdagende vragen gesteld en deze worden gestaafd met statistisch zuivere antwoorden.

Tussendoor krijgen jullie van ons heerlijke dinergerechten voorgeschoteld. De gerechten worden genuttigd tussen de spelrondes door zodat we gelijk kunnen zien welk team nog een beetje tafelmanieren heeft! Succes en moge het beste team winnen!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurants naar keuze
  • Goedlachse presentator
  • Decor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan