Kies uit 13 rondleidingen in Gent

Een rondleiding door Gent van Gent Excursies maakt van uw groepsuitje of dagje uit in deze Vlaamse stad iets speciaals. Onze professionele en ervaren gidsen bieden u tijdens de rondleiding in Gent een uniek kijkje in het leven, de cultuur en architectuur van de mooiste stad van ons land. Gent is natuurlijk bij uitstek geschikt voor de leukste en meest boeiende rondleidingen. Al onze rondleidingen zijn zowel voor grote als kleinere groepen te boeken, geheel op maat en exact zoals u het wilt. Een goed alternatief voor een bedrijfsuitje in Gent met collega’s is een ontdekkingsreis met de hele familie. Bekijk al onze rondleidingen door Gent en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Walking Dinner in Gent
Het Walking Dinner van Gent Excursies combineert eigenlijk de twee leukste activiteiten die jullie in het centrum van Gent kunnen doen; heerlijk ontspannen rondwandelen samen met een gids en tegelijkertijd luxe dineren in drie verschillende toprestaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Fietstocht in Gent
Allé, een tour de Gent, de ideale manier om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in ‘de stad van de drie torens’ gezellig én sportief te maken. Jullie hebben geen volgwagens en jullie slikken geen doping en beschikken over een goedlachse Gentse gids die jullie van alles gaat vertellen over de bezienswaardigheden waar jullie langs rijden. Wij huren de fietsen en stippelen de route uit, jullie beschikken over twee benen die nog wel wat training kunnen gebruiken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Rondleiding met gids in Gent
Van de prachtige gildehuizen langs de Graslei en de Korenlei tot de prachtige toren van de Belfort en de solide pracht van ‘het Gravensteen’, tijdens deze rondleiding met gids van Gent Excursies ontdekken jullie de meest markante monumenten en bezienswaardigheden van de binnenstad.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Tapas-stappen in Gent
Wij nemen jullie mee voor een uitgebreid Tapas menu dat wordt geserveerd in drie verschillende restaurants. Tussendoor wandelen jullie samen met onze stadsgids langs alle bezienswaardigheden en monumenten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Kroegentocht in Gent
Op stap met vrienden of collega’s of wil je een oergezellig vrijgezellenfeest organiseren in de binnenstad van Gent? Ga op stap met een gids van Gent Excursies om jullie te begeleiden naar de gezelligste en meest bezochte café’s en uitgaansgelegenheden van dit moment.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Snoepjeswandeling in Gent
Bij Gent Excursies organiseer je het lekkerste groepsuitje van dit moment! Samen met een culinaire expert trekken jullie door het centrum om de lekkerste Vlaamse bolleke's, bonbons en andere specialiteiten te proeven. Als je dan toch samen met vrienden of collega's vanaf de Grote Markt de lokale specialiteiten van Gent wilt ontdekken, doe het dan vooral smakelijk. Al deze Vlaamse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat je ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Stadswandeling-Op-Maat in Gent
Gent Excursies biedt elk gezelschap de meest ideale Stadswandeling-Op-Maat. Of jullie nu met veel of met weinig zijn, bij ons staan onze professionele gidsen voor jullie klaar om van jullie weekendje weg, groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent, iets speciaals te maken.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Gent
Wandelen door Gent is een belevenis op zich, maar het zou toch lekker zijn als je van tijd tot tijd even kom pauzeren met familie of vrienden in een eersteklas restaurant? Daar is deze Walking Brunch dus voor bedoeld! Zo verken je Gent van top tot teen en ontdek je tegelijkertijd de echte Vlaamse keuken. Dat wandelen is maar een bijzaak. Onderstaande programma is wat betreft tijd natuurlijk helemaal op jullie wensen aan te passen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
High Tour in Gent
Groepsuitje in Gent organiseren? Organiseer een uitgebreide High Tea met een complete rondleiding en geniet van alle bezienswaardigheden. Vooral voor feestelijke gelegenheden is dit het ideale ontspannen uitje om samen met familie of vrienden de stad goed te leren kennen. Bekijk de prachtige 17e eeuwse gildehuizen langs de Graslei, bezoek de Korenmarkt en allerlei andere mooie locaties samen met jullie eigen welbespraakte gids.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Koetstocht in Gent
Wilt u de stad comfortabel en koninklijk bekijken met familie of vrienden? De Koetstocht van Gent Excursies laat u alles comfortabel en volledig zien.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Architectuur Tour in Gent
Op zoek naar het meest esthetische uitstapje in Gent? Ga op stap met onze architectuurgidsen en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent een bijzondere ontdekkingstocht langs bijzondere panden van toen en de meest recente aanwinsten van nu.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Gentse Proef Promenade
Willen jullie Gent van top tot teen verkennen en tussendoor ook nog wat originele, lokaal geproduceerde lekkernijen tot je nemen? De Gentse Proefpromenade van Gent Excursies neemt jullie mee naar de gezelligste straten en pleinen van de stad waar echte streekproducten geproefd kunnen worden. Van het echte Gentse chocolaatjes tot Gentse Neuzen, van overheerlijke honing tot smakelijke Gentse hammen.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Biking Brunch in Gent
Jullie willen tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje Gent van top tot teen verkennen en genieten van de lekkerste culinaire verrassingen? De Biking Brunch van Gent Excursies is het ultieme uitje om met familie, vrienden of collega’s een gezellige tijd te beleven. Wij serveren tijdens jullie fietstocht door Gent (met gids) maar liefst drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet