Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling-Op-Maat in Gent

Details over dit uitje

Gent Excursies biedt elk gezelschap de meest ideale Stadswandeling-Op-Maat. Of jullie nu met veel of met weinig zijn, bij ons staan onze professionele gidsen voor jullie klaar om van jullie weekendje weg, groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent, iets speciaals te maken.

Van een stadswandeling langs alle Zondagmarkten tot een wandeling langs de mooiste stadscafé ‘s, een lichtwandeling of een wandelende culinaire ontdekkingstocht langs diverse bekende Gentse toprestaurants, het is allemaal mogelijk. De Stadswandeling-Op-Maat van Gent Excursies is op elke dag te boeken op basis van jullie eigen wensen.

Enkele suggesties:

Speurtocht in Gent – Ga in teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde hoofdprijs en ontdek Gent met een stadskaart en beantwoord de leukste vragen.
Kroegentocht – Op stap met een echte kroegtijger die alle bekende hotspots van Gent kent en weet waar het lekkerste ‘pintje’ te vinden is
Walking dinner of walking brunch – bezoek tijdens een stadswandeling drie verschillende restaurants en ontdek de culinaire hoogtepunten van de Vlaamse keuken
Stadswandeling met spelprogramma – Bij Gent Excursies boek je verschillende spelprogramma’s in de open lucht zodat jullie op een bijzondere ludieke en speelse manier de stad ontdekken. Zie onze spelprogramma’s!
Architectuur tour – Ontdek de mooiste oude en moderne architectuur van Gent samen met een goed ingevoerde en welbespraakte Gentenaar.

Al onze stadswandelingen worden op maat georganiseerd en kunnen indien nodig met allerlei andere evenementen worden gecombineerd. Bespreek jullie Stadswandeling-Op-Maat met onze klantenservice.

Tip:

Eigenlijk geen zin om te wandelen? Ontdek Gent dan per fiets! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Onze rondleidingen, groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie rondleiding in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan