Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuur Tour in Gent

Details over dit uitje

Op zoek naar het meest esthetische uitstapje in Gent? Ga op stap met onze architectuurgidsen en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent een bijzondere ontdekkingstocht langs bijzondere panden van toen en de meest recente aanwinsten van nu.

Al ruim 30 jaar heeft Gent een zeer actief architectuurbeleid. Respect voor de stedelijke en historische context heeft diverse architecten geïnspireerd en aangezet tot het ontwerpen van fantastische gebouwen. Het wordt tijd om verder te kijken dan alleen de gildehuizen aan de Graslei en op zoek te gaan naar bijzondere architectuurstijlen.

De Architectuur Tour van Gent Excursies kan geheel op maat worden vormgegeven. Hebben jullie vooral interesse in historische bouwstijlen en de middeleeuwen of willen jullie ook hele moderne architectuur bekijken? Zowel het 14de-eeuwse Belfort, de 15de-eeuwse Lakenhal als de drie Gentse begijnhoven prijken op de prestigieuze lijst van het Unesco-Werelderfgoed. Onze werelderfgoed tour combineert het Belfort en de Lakenhal met een uitgebreid bezoek aan het meest charmante en authentieke Unesco-begijnhof in Gent.

Ook een zeer moderne architectuur rondleiding kan bij Gent Excursies worden georganiseerd. Architecten met ronkende namen zoals o.a. Stéphane Beel, Crepain Binst en Huiswerk Architecten geven vorm aan het Masterplan van de Universiteit Gent, de Campus Kantienberg en de herbestemming van de Waalse Krook. Zeker een stadswandeling waard!

En zo zijn er meerdere tours waar jullie uit kunnen kiezen! Neem contact op met onze klantenservice om jullie architectuur rondleiding te bespreken of om deze te combineren met een lekkere lunch of een gezellig diner.

Inclusief:
  • Rondleiding centrum Gent
  • Keuze uit meerdere architectuur tours
  • Professionele gids (echte Gentenaar)
  • Op maat te combineren met lunch of diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Onze rondleidingen, groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie rondleiding in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan