Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Gent

Details over dit uitje

Allé, een tour de Gent, de ideale manier om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in ‘de stad van de drie torens’ gezellig én sportief te maken. Jullie hebben geen volgwagens en jullie slikken geen doping en beschikken over een goedlachse Gentse gids die jullie van alles gaat vertellen over de bezienswaardigheden waar jullie langs rijden. Wij huren de fietsen en stippelen de route uit, jullie beschikken over twee benen die nog wel wat training kunnen gebruiken.

De Gentse ‘Torenrij’ is tijdens deze gezellige en interessante fietstocht altijd van een afstand te herkennen. Bij Gent Excursies nemen we jullie mee naar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen waar we jullie van alles vertellen over prachtige monumenten en de schitterende gildehuizen. Stap ‘op den velo’ en versta in een mum van tijd het Vlaams zoals onze gids het uitspreekt!

De 95 meter hoge Belforttoren is een lust voor het oog, de Sint-Baafskathedraal springt er tijdens deze fietstocht altijd tussen uit en in de binnenstad zijn allerlei leuke kroegen en winkeltjes. Af en toe staan we even stil bij een fraai monument om vervolgens door te fietsen naar het volgende Gentse landmark.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Gents kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in typisch Gents café
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan