Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas-stappen in Gent

Details over dit uitje

Houden jullie van de Spaanse keuken maar willen jullie ’s-avonds ook nog de binnenstad van Gent bezoeken samen met een professionele gids? Het Tapas-Stappen arrangement van Gent Excursies biedt het beste van alles.

Wij nemen jullie mee voor een uitgebreid Tapas menu dat wordt geserveerd in drie verschillende restaurants. Tussendoor wandelen jullie samen met onze stadsgids langs alle bezienswaardigheden en monumenten.

Gent kent een boeiende historie, een prachtige architectuur en een fantastisch cultuurlandschap. Genoeg om te vertellen dus tijdens jullie rondleiding. Wij verwelkomen jullie allemaal in het eerste restaurants voor het heerlijke voorgerecht. Daarna volgen twee wandeletappes van een uur met bijbehorende culinaire verrassingen. Een prima avondje uit dus voor iedereen die gelijktijdig cultureel en culinair aan z’n trekken wilt komen!

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Wandeling
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Tapas-diner in drie verschillende restaurants
  • Welbespraakte stadsgids
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan