Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Gent

Details over dit uitje

Als je dan toch je beste vriend in een gek pak wilt hijsen tijdens jullie vrijgezellenfeest, doe het dan tijdens het knotsgekke Candyman Vrijgezellenfeest van Gent Excursies. Het zit lekker strak en het steekt goed af tegen alle toeristen! Dit pak is gewoon voor jullie maat gemaakt.

De Candyman gaat allerlei gekke opdrachten uitvoeren die op camera worden vastgelegd voor het nageslacht. Ja, pappa was behoorlijk gek in die jaren!

Wat gaat de CANDYMAN allemaal doen? Een gek dansje op straat? De mooiste Gentse dames van middelbare leeftijd vragen om een liefdevolle omhelzing of een spontaan interview met toevallige voorbijgangers? Het kan nog gekker natuurlijk maar dat houden we nog even geheim. Wil je de vrouwelijke versie van dit vrijgezellenuitje organiseren? Dat kan natuurlijk ook! Voor de CANDYGIRL hebben we een mooi roze pakje in de aanbieding!
Afsluitend bezoeken jullie samen een gezellig café in het centrum van Gent waar jullie samen even lekker kunnen nagenieten met een pintje. De gemaakte filmpjes worden later digitaal toegestuurd zodat je deze knotsgekke dag thuis weer even kunt herbeleven.

Het CANDYMAN meets CANDYGIRL vrijgezellenuitje

Tegen een kleine meerprijs worden de bruid en haar aanstaande gom allebei verkleed als Candyman en/of Candygirl en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen beide partners elkaar ook ‘spontaan’ in het centrum van Gent tegenkomen. De twee teams strijden vervolgens om de enige echte Candyman Hoofdprijs.

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Prachtig Candyman- / Candygirlsuit
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmbestanden worden digitaal verstuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan