Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brouwerij – Proeverij – Diner in Gent

Details over dit uitje

Dat Gent en de Gentenaren ook van bier houdt hoeven wij niemand meer te vertellen. Gent is een echte bierstad. Het is niet lastig om te zoeken naar een bar waar ze een ruim assortiment aan heerlijke lokale bieren schenken. En de stad kent ook tal van bierbrouwerijen waar het speciale gerstenat nog steeds wordt geproduceerd.

Gent Excursies neemt jullie mee naar een bierbrouwerij voor een kijkje in de keuken. Daarna laten we jullie de lekkerste biertjes van Gent proeven en gaan jullie vervolgens genieten van de Vlaamse keuken.

14:00 - 15:00 Rondleiding Bierbrouwerij Gent

Deze leuke rondleiding in een bierbrouwerij begint met mooie anekdotes van jullie gids die van alles weet over het echte Gentse bier; Gents ‘Strop’ of ‘Gruut-bier’. De geur van hop en gist brengt de bierdrinker in jullie naar boven. Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd... Laat je dus verleiden tot het proeven van een aantal vers gebrouwde Gentse biertjes tijdens de proeverij!

15:30 - 16:30 Bierproeverij Gent

Na het nuttigen van die lokaal geproduceerde bieren bij de brouwerij gaan jullie naar een speciaal biercafé in het centrum van Gent. Samen met een ervaren begeleider die zelf ook wel een slokje lust, leer je alles van de Gentse biercultuur.

17:00 - 19:00 Proef de Vlaamse keuken - diner

Na al dat bier en gepraat over bier krijg je vanzelf een stevige trek. Het wordt tijd voor de Vlaamse keuken en voor een heerlijke maaltijd in een voortreffelijk eethuis. Misschien toch voor de afwisseling nu maar eens een wijntje bestellen! Santé!

Inclusief:
  • Bezoek aan de brouwerij met goed onderlegde gids
  • Bierproeverij
  • 3-gangen diner / genieten van de Vlaamse keuken
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan