Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pain Game

Details over dit uitje

Het ultieme spelprogramma waarin allerlei zenuwslopende uitdagingen moeten worden voltooid is nu ook gewoon in Gent te boeken! Speel dit uitdagende Pain Game spelprogramma met vrienden en collega’s als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en kom gelijk te weten wie van jullie stalen zenuwen heeft. Bekend van Tv, soms dwaas en dan weer ongelooflijk komisch, jullie kunnen dit spelprogramma uitstekend combineren met jullie vrijgezellenfeestje of groepsuitje in de mooiste stad.

Tussen pijn en een opgeluchte lach zit maar een heel klein verschil. Elk team krijgt een aantal vragen voorgeschoteld en na drie foute antwoorden gaat iemand van jullie team een ‘pijnlijke’ opdracht uitvoeren!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen ‘gevaar voor de volksgezondheid’, het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Combineer deze Pain Game van Gent Excursies met andere spelprogramma’s of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!
Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan