Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Gent

Details over dit uitje

Je wilt met je vrienden, familie of collega’s weleens flink lachen tijdens een avondje uit in de Gentse binnenstad? Bij Gent Excursies boek je onze altijd populaire Stand-Up Comedy Dinner. De grappen en grollen vliegen door de ruimte terwijl jullie genieten van de Vlaamse keuken.

Het ultieme groepsuitje dus voor gezelligheidsdieren! Het liefst boeken we gelijk de altijd verrassende Philippe Geubels maar dat is een druk bezet man. Er is vast wel een comedian die zijn plaats wilt innemen.

Vlaanderen kent een aantal zeer bekende en minder bekende Stand-Up comedians en cabaretiers die geen blad voor de mond nemen. Toch is de Vlaamse humor net wat welbespraakter en taliger.

Dit comedy diner is een heerlijk avondprogramma vol afleiding, verwennerij en buikschuddende verhalen. Uiteraard voorzien van de nodige improvisaties en scherp commentaar op het dagelijkse leven.

Plan jullie personeelsfeest, familie-uitje of dat uitstapje met vrienden en vriendinnen samen met Gent Excursies! Vertel on jullie wensen, overal valt wel een mouw aan te passen.

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele Stand-up Comedian
  • Locatie hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan