Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Gent

Details over dit uitje

Flikken van Gent opgelet! Beleef het spannendste toneelspel van Gent tijdens deze speciale Moordlunch van Gent Excursies. De ultieme combinatie van hilarische spanning voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje.

Samen met vrienden, familie of collega’s probeer je een pas gepleegde moord op te lossen. In passende kledij en met goed geschreven scripts leven jullie toe naar de climax van deze middag. Leef je uit als advocaat, prostituee of gangster en doe mee aan misschien wel het leukste ‘life cluedo toneelspel’ van Vlaanderen.

Onze eigen acteur (in de rol als inspecteur van politie) heeft jullie allemaal een rol toebedeeld inclusief script en bijpassende kledij om dit spannende spel van ondervraging, blufpoker en ontkenning extra glans te geven. Transformeer jezelf tot toiletjuffrouw, dame van lichte zeden, een dame van stand of gangster. Er is namelijk iemand binnen jullie gezelschap die nog bloedspatten op zijn mouw heeft zitten en die de moordlust nog in zijn of haar ogen heeft staan…..Vergeet vooral niet af en toe een hapje te nemen van de lekkernijen die op tafel staan.

Onze rechercheur Clouseau heeft zijn sporen verdiend in het ontmaskeren van lugubere sujetten en neemt dan ook de leiding tijdens de gehele ondervragingsessie. Misschien versta je ‘m niet altijd, maar dat is juist zijn kracht! Langzamerhand wordt iemand in jullie gezelschap steeds nerveuzer, iemand anders weet alle vragen prima te pareren en blikt of bloost voor geen milimeter. Wie is nu die genieperige gluiperd?

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan