Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Gent

Details over dit uitje

Het leukste vrijgezellenfeest vind je bij Gent Excursies! Wij noemen het The Hangover Game en het is geschikt voor elk vrijgezellenfeest dat zeer plezant op de kaart moet worden gezet.

Zeg maar een City Event met ballen! Gebaseerd op die gelijknamige filmserie waarin een groep vrienden volstrekt verdwaald raken en vreemde avonturen beleeft in Bangkok. Dit keer is het aan jullie de eer om de binnenstad van Gent onveilig te maken!

Verloren tanden, afgrijselijke tatoeages, gestolen portemonnees en een knallende koppijn, ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellenavond gehad en dit zijn de naweeën. En nu het ergste; het huwelijk is…….vandaag! En daar moet nog van alles voor geregeld worden! Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door Gent geleid met als doel om munten te verzamelen en hiermee diverse zaken te regelen zoals het herstellen van je gebit of het afbetalen van de ringen.

Deze attributen dienen vervolgens afgeleverd te worden op de feestlocatie! Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar opnemen.

Om de uitdaging nog wat groter te maken hebben wij diverse figuranten rondlopen die het elk team extra moeilijk zullen maken; die te geile stripper van gisteravond die nog een appeltje met jullie te schillen heeft, de schoonmoeder van je ex die plotseling ergens opduikt en nog veel meer interessante stemmingmakers. De vraag is dus, gaan jullie binnen de gestelde tijd de finish halen?

Onder het genot van een welverdiend drankje in een gezellige stadskroeg zal het winnende team bekend gemaakt worden. Welk team heeft alle opdrachten succesvol weten uit te voeren en komt niet geheel stomdronken aan de finish?

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie Hangover Game?

Bij Gent Excursies combineer je zo een spelprogramma in combinatie met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor de complete invulling van jullie middag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan