Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Apertiefvaart – Magical Dinnershow in Gent

Details over dit uitje

Magie en borrelen: een gouden mix, gecombineerd in de Borrelcruise – Magical Dinnershow van Gent Excursies. Dat wordt een gezellige avond.

Om lekker te ontspannen begint u de avond met een heerlijke rondvaart. Bij aanvang wordt u van harte welkom geheten. De cruise duurt zo’n 50 minuten, lekker dobberend over het water onder het genot van een drankje en een heerlijke amuse. Vervolgens schuift u aan bij een uitstekend restaurant in Gent waar een goochelaar zijn kunsten aan u gaat vertonen!

17.00 – 17.50 Aperitiefvaart

Op stap in Gent? Reserveer de Aperitiefvaart – Magical Dinnershow van Gent Excursies, u start met een leuke aperitiefvaart, genietend van onze uitgebreide bar met cava, bier en champagne. Vanaf het water is de stad Gent nog mooier!

18.00 – 21.00 Magical Dinnershow

Na een lekker drankje aan boord gaat u weer aan land en schuift u aan tafel in een uitstekend Gents restaurant. Hier geniet u een heerlijk 3-gangen diner.

Gent Excursies kent de beste artiesten en speciaal voor deze avond hebben we iemand voor u geëngageerd die zich tovenaar noemt. De vertoonde magie en goochelkunsten zijn ongeëvenaard; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend opgevolgd door lachsalvo’s…het ultieme Gentse uitstapje!

Klik hier om de video ‘Borrelboot’ van Gent Excursies te bekijken.

Programma-indicatie:

17.00 – 17.50: Aperitiefvaart
18.00 – 18.30: Voorgerecht
18.30 – 19.15: Table Magic
19.15 – 19.45: Hoofdgerecht
19.45 – 20.30: Stand up Comedy Magic
20.30 – 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart met hapjes en drankjes
  • Locatie hartje Gent
  • Professionele goochelaar
  • Uitgebreid diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan