Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Apertiefvaart – Magical Dinnershow in Gent

Details over dit uitje

Magie en borrelen: een gouden mix, gecombineerd in de Borrelcruise – Magical Dinnershow van Gent Excursies. Dat wordt een gezellige avond.

Om lekker te ontspannen begint u de avond met een heerlijke rondvaart. Bij aanvang wordt u van harte welkom geheten. De cruise duurt zo’n 50 minuten, lekker dobberend over het water onder het genot van een drankje en een heerlijke amuse. Vervolgens schuift u aan bij een uitstekend restaurant in Gent waar een goochelaar zijn kunsten aan u gaat vertonen!

17.00 – 17.50 Aperitiefvaart

Op stap in Gent? Reserveer de Aperitiefvaart – Magical Dinnershow van Gent Excursies, u start met een leuke aperitiefvaart, genietend van onze uitgebreide bar met cava, bier en champagne. Vanaf het water is de stad Gent nog mooier!

18.00 – 21.00 Magical Dinnershow

Na een lekker drankje aan boord gaat u weer aan land en schuift u aan tafel in een uitstekend Gents restaurant. Hier geniet u een heerlijk 3-gangen diner.

Gent Excursies kent de beste artiesten en speciaal voor deze avond hebben we iemand voor u geëngageerd die zich tovenaar noemt. De vertoonde magie en goochelkunsten zijn ongeëvenaard; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend opgevolgd door lachsalvo’s…het ultieme Gentse uitstapje!

Klik hier om de video ‘Borrelboot’ van Gent Excursies te bekijken.

Programma-indicatie:

17.00 – 17.50: Aperitiefvaart
18.00 – 18.30: Voorgerecht
18.30 – 19.15: Table Magic
19.15 – 19.45: Hoofdgerecht
19.45 – 20.30: Stand up Comedy Magic
20.30 – 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart met hapjes en drankjes
  • Locatie hartje Gent
  • Professionele goochelaar
  • Uitgebreid diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

20 – 25 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
25 – 30 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 59,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.