Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids in Gent

Details over dit uitje

Van de prachtige gildehuizen langs de Graslei en de Korenlei tot de prachtige toren van de Belfort en de solide pracht van ‘het Gravensteen’, tijdens deze rondleiding met gids van Gent Excursies ontdekken jullie de meest markante monumenten en bezienswaardigheden van de binnenstad.

Als groepsuitje of bedrijfsuitje zo te combineren met een heerlijk diner na afloop of een lunch in één van de gezellige Gentse stadscafé ’s. Ga op stap met onze ‘stadswandelaars’ die alles kunnen vertellen over het ontstaan van de pracht en praal en de roemruchte geschiedenis van deze stad. Voor een weekendje weg in Gent is deze rondleiding een ‘must’.

Gent kent, naast de prachtige gebouwen, ook een druk cultureel leven. Zeer bekend zijn het lichtfestival en de ‘Gentse Feesten’, een tiendaags straat-, muziek- en cultuurfestival in de Gentse binnenstad. Halverwege de stadstour is het tijd om een typisch Gentse kroeg te bezoeken om even lekker te ontspannen. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Deze rondleiding van Gent Excursies kan geheel op maat worden georganiseerd, ook voor grotere groepen. Wij laten dan meerdere gidsen met jullie gezelschap meelopen. Al onze gidsen hebben jarenlange ervaring en zijn woonachtig in de omgeving. Het zijn stuk voor stuk insiders die meer weten te vertellen dan alleen de standaardverhalen en saaie geschiedenislesjes. Veel plezier!

Inclusief:
  • Pauze in authentiek Gents café
  • Vakkundige begeleiding door professionele gids(en)
  • Te boeken op de door julie gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Onze rondleidingen, groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie rondleiding in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan