Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Gent

Details over dit uitje

Het Walking Dinner van Gent Excursies combineert eigenlijk de twee leukste activiteiten die jullie in het centrum van Gent kunnen doen; heerlijk ontspannen rondwandelen samen met een gids en tegelijkertijd luxe dineren in drie verschillende toprestaurants.

Het is één van onze gezelligste groepsuitje of bedrijfsuitje dat jullie geheel op maat kunnen boeken en eventueel vooraf kunnen combineren met andere gezellige arrangementen. Zo geniet je optimaal van alle culinaire en culturele verrassingen die de binnenstad van Gent te bieden heeft.

Loop met jullie gids mee langs alle 17e eeuwse gildehuizen en monumenten. Tijdens deze avondwandeling maken jullie in een tweetal uur kennis met de historische ‘kuip’, zoals de historische Gentse binnenstad wordt genoemd. Je vangt een glimp op van de belangrijkste gebouwen en proeft uitgebreid van de vele heerlijkheden die de stad jullie te bieden heeft. Jullie diner zal bestaan uit de lekkerste gerechten uit de Vlaamse keuken. Die ontspannen wandeling na iedere gang is een prima methode om de eetlust verder op te wekken. In de verte zien jullie de goed verlichte Belforttoren, maar misschien heb je alleen aandacht voor de fantastische vertellingen van julie stadsgids.

Bij grotere groepen kunnen meerdere gidsen worden ingezet om jullie gezelschap te begeleiden. Het Walking Dinner arrangement van Gent Excursies is hèt ideale avondarrangement tijdens een weekendje uit met vrienden of collega’s. Wij wensen jullie alvast een prachtige wandeling!

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Rondleiding deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Rondleiding deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Twee uur durende wandeling door de binnenstad van Gent
  • Vakkundige gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan