Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierbrouwerij Tour in Gent

Details over dit uitje

België is een land met een onuitputtelijke voorraad ambachtelijke, lokaal gebrouwen bieren van hoge kwaliteit. Tijdens deze Brouwerij Tour van Gent Excursies nemen we jullie mee naar één van de bekendste brouwerijen van Gent, de ‘Gruut Brouwerij’ van Annick De Splenter. Na een rondleiding en een proeverij van diverse Gruut pintjes, sluiten jullie deze tour af met een lekker diner in het centrum van de stad.

16.00 – 17.00 Rondleiding en Proeverij Brouwerij Gruut

De Gentse stadsbrouwerij Gruut werd door Annick De Splenter opgericht in april 2009 aan de Grote Huidevettershoek te Gent. Van jongs af aan werd ze ingewijd in de wondere wereld van gisting en bier. De liefde voor het brouwen zit Annick duidelijk in de genen, want zowel langs moeders- als langs vaderszijde was men actief in de brouwerijwereld. Denk aan bijvoorbeeld de merknamen: Young Pale Ale uit Gistel en Dentergems Wit, Liefmans of Lucifer uit Dentergem. Uit de ketels van de brouwerij komt tegenwoordig Gruut Wit, Gruut Blond en allerlei andere soorten speciaalbieren. Tijdens de rondleiding wordt het brouwproces en de grondstoffen die daarvoor nodig zijn van A tot Z belicht. Aansluitend gaat u drie bieren proeven, santé!

17.00 – 19.00 Diner

Na de proeverij nemen we jullie mee naar het lekkerste restaurant van Gent waar kan worden genoten van echte Vlaamse specialiteiten.

Inclusief:
  • Rondleiding Gruut Brouwerij
  • Proeverij diverse Gruut biertjes
  • Diner in restaurant naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan