Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gentse Proef Promenade

Details over dit uitje

Willen jullie Gent van top tot teen verkennen en tussendoor ook nog wat originele, lokaal geproduceerde lekkernijen tot je nemen? De Gentse Proefpromenade van Gent Excursies neemt jullie mee naar de gezelligste straten en pleinen van de stad waar echte streekproducten geproefd kunnen worden.

Ga samen met onze gids op stap en proef die kegelvormige suikerbommetjes met frambozensmaak. Gentse neuzen worden hier in de volksmond ook wel ‘Cuberdons’ genoemd. Jullie gids zal de twee namen verklaren hoewel die ‘neuzen’ wel logisch lijken. Door naar het volgende adres waar weer iets lekkers te proeven is!

Tijdens deze wandeling smult u van het echte Gentse chocolaatjes tot Gentse Neuzen, van overheerlijke honing tot smakelijke Gentse hammen.

Rondleiding brouwerij en bierproeverij

Jullie sluiten deze culinaire wandeling door hartje Gent af bij brouwerij Gruut. Deze Gentse stadsbrouwerij werd door Annick De Splenter opgericht in april 2009 aan de Grote Huidevettershoek te Gent. Van jongs af aan werd zij ingewijd in de wondere wereld van gisting en bier. De liefde voor het brouwen zit Annick duidelijk in de genen, want zowel langs moeders- als langs vaderszijde was men actief in de brouwerijwereld. In deze brouwerij wordt zelfs zonder hop gebrouwen maar met bijzondere kruiden, een biochemisch unicum in de brouwerijwereld.

Na de rondleiding door de brouwerij gaan jullie een paar van de Gentse Gruuten die dagelijks uit de brouwerijketels komen uitgebreid proeven. Een feestelijke afsluiting voor jullie groepsuitje in Gent. Santé!!

Inclusief
  • Rondleiding door de stad met stadsgids
  • Proeverij van echte Gentse producten
  • Rondleiding brouwerij Gruut
  • Bierdegustatie/proeverij
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan